Workshop Denk- en Doespelletjes

Denk- en doespelletjes zijn puzzels waarbij je hond leert om zijn koppie te gebruiken. Deze spelletjes zijn ideaal om je hond bezig te houden en mentaal te stimuleren. Bovendien is het super leuk om dit samen met je hond te doen! Tijdens de workshop maakt je hond kennis met verschillende soorten puzzels. Jij leert spelenderwijs wat je hond leuk vindt, hoe je hem kunt motiveren en hoe je het puzzelen stapsgewijs kunt opbouwen. De 2,5 uren durende workshop wordt begeleid door Majori Meijer, onze gedragstherapeut voor honden.

De workshop vindt plaats op:

- Vanwege Corona zijn er momenteel geen workshops plaats

Alle workshops vinden plaats bij DOA op de Ookmeerweg 271 in Amsterdam. Kosten zijn 45 euro. Overigens worden alle opbrengsten van de workshops gebruikt voor het trainen van onze asielhonden.

 

Workshop denk- en doespelletjes (specials)

Puzzelen voor bange honden (bang voor mensen of voor andere honden). Deze workshop vindt plaats in een kleine groep, zodat je hond alle ruimte krijgt om toch op te kunnen letten en te genieten van het spel. Heb je een angstige hond? En wil je deelnemen aan deze workshop? Neem contact met ons op.

 

 

Workshop denk- en doespelletjes als je hond moet revalideren na een operatie of ander letsel

Als een hond na een operatie wekenlang in een bench moet bijkomen, kan hersenwerk een goede manier zijn om hem bezig te houden. Hij mag dan misschien niet fysiek actief zijn, hij kan natuurlijk wel zijn koppie gebruiken! In twee korte workshops leer je hoe je er op speelse wijze voor kunt zorgen dat je hond z'n energie kwijt kan vrijwel zonder te bewegen! Alle oefeningen worden uiteraard opgesteld in samenspraak met de fysiotherapeut/specialist om overbelasting te voorkomen.

 

 

Heb je interesse in een workshop? Stuur een bericht naar info@doamsterdam.nl!

 

De gedragstherapeut

Majori Meijer is onze kynologisch gedragstherapeut. Zij heeft meer dan 10 jaar fulltime ervaring met het trainen van honden en oplossen en verbeteren van probleemgedrag. Zij is opgeleid bij DogVision, aangesloten bij de NVGH en geaccrediteerd door Certipet. Majori kan op aanvraag ook presentaties op maat verzorgen bij jouw organisatie, praktijk of hondenschool.