TLC-buddy bij de katten

Tender-Loving-Care

Begin jij te spinnen wanneer je omringd wordt door katten? Ben je niet bang je handen uit de mouwen te steken? Dan is dit zeker iets voor jou! TLC komt van tender-loving-care. We zoeken dus mensen die het leuk vinden om onze katten aandacht te geven door eerst hun paleisje helemaal schoon te maken en vervolgens met ze te praten, tegen ze te zingen en met ze te spelen. Iets voor jou? Lees dan verder.

Wat is TLC?

Onze dieren worden door ons zo goed mogelijk verzorgd en vertroeteld. Maar als er honderd katten bij elkaar zitten, kun je je wel voorstellen dat het soms aan de tijd ontbreekt om ze allemaal elke dag de aandacht te geven die ze verdienen. Daarom zoeken we vrijwilligers die het leuk vinden om onze katten behalve een schoon hokje ook een extra portie liefde te geven.

Wat je dan precies doet? Dat kan van alles zijn: sommige katten willen graag geaaid worden, andere vinden het fijn als er met ze gespeeld wordt. Soms zitten er katten bij die zo bang zijn dat ze amper uit hun hokje willen komen. Die katten hebben er veel baat bij om een beetje gepaaid te worden door ze bijvoorbeeld met de hand te voeren.

Wat doe je tijdens TLC?

  • Aaien
  • Spelen
  • Met de hand voeren
  • Zingen of voorlezen

 Wat kun je van ons verwachten?

Allereerst zijn we natuurlijk vooral blij met je, want zonder mensen zoals jij redden we het niet. Je kunt rekenen op een professionele organisatie met een groot hart voor dieren, heel veel leuk, bijzonder, belangrijk en soms ook grappig werk, goede begeleiding en natuurlijk eeuwige dankbaarheid van onze viervoeters. Omdat we geacht worden 'onze eigen broek op te houden', moeten we goed nadenken over elke cent die we uitgeven, daarom kennen wij ook geen onkostenvergoeding of reiskostenvergoeding. We proberen wel met enige regelmaat interessante workshops en lezingen te organiseren die met onze viervoeters te maken hebben.


Voor al ons vrijwilligerswerk geldt dat je 18 jaar of ouder moet zijn. 

Handig om te weten...

Het is voor je eigen veiligheid belangrijk dat je Nederlands kunt lezen en verstaan als je wilt solliciteren. Al onze instructies zijn namelijk ook in het Nederlands geschreven.