TLC-buddy bij de honden

Tender-Loving-Care

TLC komt van tender-loving-care. We zoeken dus mensen die het leuk vinden om onze honden aandacht te geven door met ze te spelen, te dollen en te praten. Misschien mag je de allerbangste exemplaren zelfs met de hand te eten geven... iets voor jou?

Wat is TLC? 

Onze dieren worden door ons zo goed mogelijk verzorgd en vertroeteld. Maar als er tientallen honden bij elkaar zitten, kun je je wel voorstellen dat het er soms aan tijd ontbreekt om ze allemaal elke dag de aandacht te geven die ze verdienen. Daarom zoeken we vrijwilligers die het leuk vinden om onze honden een extra portie liefde te geven.

Wat je dan precies doet? Dat kan van alles zijn: sommige honden vinden het heerlijk om urenlang op het trainingsveld achter een bal aan te hollen, andere willen vooral geaaid en gepamperd worden. Soms zitten er honden bij die zo bang zijn dat ze amper uit een bakje durven te eten. Deze honden hebben veel baat bij een zachte, geduldige benadering waarbij je ze uit de hand te eten geeft. Ook wandelen kan een activiteit zijn.

Wat doe je tijdens TLC? 

  • Aandacht geven
  • Spelen
  • Aaien
  • Met de hand voeren
  • Wandelen

 Wat kun je van ons verwachten?

Allereerst zijn we natuurlijk vooral blij met je, want zonder mensen zoals jij redden we het niet. Je kunt rekenen op een professionele organisatie met een groot hart voor dieren, heel veel leuk, bijzonder, belangrijk en soms ook grappig werk, goede begeleiding en natuurlijk eeuwige dankbaarheid van onze viervoeters. Omdat we geacht worden 'onze eigen broek op te houden', moeten we goed nadenken over elke cent die we uitgeven, daarom kennen wij ook geen onkostenvergoeding of reiskostenvergoeding. We proberen wel met enige regelmaat interessante workshops en lezingen te organiseren die met onze viervoeters te maken hebben.


Voor al ons vrijwilligerswerk geldt dat je 18 jaar of ouder moet zijn. 

Handig om te weten...

Het is voor je eigen veiligheid belangrijk dat je Nederlands kunt lezen en verstaan als je wilt solliciteren. Al onze instructies zijn namelijk ook in het Nederlands geschreven.