Rondleiders gezocht

Heb je een vlotte babbel en een groot hart voor dieren? Kom dan ons team van rondleiders versterken! Lees snel verder.

We zoeken rondleiders m/v!

Heb je een groot hart voor dieren, een vlotte babbel en af en toe een paar uur beschikbaar op zaterdag? Help dan mee met onze rondleidingen! We hebben een enthousiast, klein team met vrijwilligers en geven iedereen die geïnteresseerd is twee keer per maand een kijkje in de keuken: Hoeveel dieren vangt DOA eigenlijk op? Wat bedoelen we precies met hersenwerk? Is het waar dat je bij DOA ook terecht kunt als je een 'crèche' zoekt voor je hond of een trimsalon? En doen jullie ook aan fysiotherapie? Genoeg te vertellen dus. 

Wat moet je kunnen om rondleider te worden?

  • Je bent niet bang om het hoogste woord te hebben
  • Je bent vriendelijk en klantgericht
  • Je kunt je af en toe vrij maken op een zaterdagochtend

 Wat kun je van ons verwachten?

Allereerst zijn we natuurlijk vooral blij met je, want zonder mensen zoals jij redden we het niet. Je kunt rekenen op een professionele organisatie met een groot hart voor dieren, heel veel leuk, bijzonder, belangrijk en soms ook grappig werk, goede begeleiding en natuurlijk eeuwige dankbaarheid van onze viervoeters. Omdat we geacht worden 'onze eigen broek op te houden', moeten we goed nadenken over elke cent die we uitgeven, daarom kennen wij ook geen onkostenvergoeding of reiskostenvergoeding. We proberen wel met enige regelmaat interessante workshops en lezingen te organiseren die met onze viervoeters te maken hebben.


Voor al ons vrijwilligerswerk geldt dat je 18 jaar of ouder moet zijn. 

Handig om te weten...

Het is voor je eigen veiligheid belangrijk dat je Nederlands kunt lezen en verstaan als je wilt solliciteren. Al onze instructies zijn namelijk ook in het Nederlands geschreven. 

Interesse?

Wil je onze gezellige groep rondleiders versterken? Dan horen we graag van je! Vul het formulier in en we nemen contact met je op.

Solliciteren