Trainen met konijnen

Konijnendompteur

Wist je dat konijnen geen knuffeldieren zijn, maar wel heel erg slim en handig? Heb je zin om konijnen te vermaken en ze misschien zelfs kunstjes te leren? Lees dan snel verder!

Wat zoeken we?

Veel mensen hebben er geen idee van, maar konijnen zijn erg slimme dieren die veel meer kunnen dan we over het algemeen weten. Waar ze niet van houden, is opgetild en geknuffeld worden. Het zijn geen troeteldiertjes, maar slimme diertjes die erg veel plezier beleven aan het leren van trucjes.

Wat zoeken we? Mensen die het leuk vinden om onze konijnen te vermaken door ze uit te dagen met allerlei kunstjes. En misschien in een later stadium zelfs kleine workshops te geven voor andere konijnenliefhebbers?

Bekijk de video!

Wat doe je als konijnendompteur?

  • Uitzoeken waar een konijn op reageert
  • Speeltjes maken waarmee je onze nijnen kunt uitdagen 

 Wat kun je van ons verwachten?

Allereerst zijn we natuurlijk vooral blij met je, want zonder mensen zoals jij redden we het niet. Je kunt rekenen op een professionele organisatie met een groot hart voor dieren, heel veel leuk, bijzonder, belangrijk en soms ook grappig werk, goede begeleiding en natuurlijk eeuwige dankbaarheid van onze viervoeters. Omdat we geacht worden 'onze eigen broek op te houden', moeten we goed nadenken over elke cent die we uitgeven, daarom kennen wij ook geen onkostenvergoeding of reiskostenvergoeding. We proberen wel met enige regelmaat interessante workshops en lezingen te organiseren die met onze viervoeters te maken hebben.


Voor al ons vrijwilligerswerk geldt dat je 18 jaar of ouder moet zijn. 

Handig om te weten...

Het is voor je eigen veiligheid belangrijk dat je Nederlands kunt lezen en verstaan als je wilt solliciteren. Al onze instructies zijn namelijk ook in het Nederlands geschreven.