Helpen in de keuken van DOA

Keukenprins(es)

Ben je een echte lekkerbek? Vind je het fijn om andere mensen te kunnen verwennen? Kom dan lekker voor ons koken!

Aan de slag

Hou je van koken? Draai je je hand er niet voor om om voor 20 man of meer te koken? Dan zou je ons heel blij kunnen maken door af en toe een warme maaltijd voor ons te koken. Het hoeft echt niet ingewikkeld; als het maar lekker is. En oké - een beetje gezond is meegenomen! We hebben een keuken waar je iets kunt opwarmen en er is ook een oven/magnetron, maar verder moet je je er niet te veel van voorstellen. Handig dus als het al een beetje klaar is – of je moet je eigen spulletjes meenemen om te kokkerellen. We zijn met 35 vaste mensen en 230 vrijwilligers – die zijn er natuurlijk nooit allemaal tegelijk; maar voor iedereen geldt dat het wel eens fijn is om warm te kunnen eten na al het harde werken. Goed voor de saamhorigheid en met een gevulde maag werkt het gewoon stukken lekkerder! Ga uit van gemiddeld zo'n 20-30 vaste eters rond een uurtje of 12.30 uur.

Wat heeft een keukenprinses nodig? 

  • Goede smaakpapillen 😋
  • Zin om voor 20-30 man te koken
  • Haar eigen kookgerei

 Wat kun je van ons verwachten?

Allereerst zijn we natuurlijk vooral blij met je, want zonder mensen zoals jij redden we het niet. Je kunt rekenen op een professionele organisatie met een groot hart voor dieren, heel veel leuk, bijzonder, belangrijk en soms ook grappig werk, goede begeleiding en natuurlijk eeuwige dankbaarheid van onze viervoeters. Omdat we geacht worden 'onze eigen broek op te houden', moeten we goed nadenken over elke cent die we uitgeven, daarom kennen wij ook geen onkostenvergoeding of reiskostenvergoeding. We proberen wel met enige regelmaat interessante workshops en lezingen te organiseren die met onze viervoeters te maken hebben.


Voor al ons vrijwilligerswerk geldt dat je 18 jaar of ouder moet zijn. 

Handig om te weten...

Het is voor je eigen veiligheid belangrijk dat je Nederlands kunt lezen en verstaan als je wilt solliciteren. Al onze instructies zijn namelijk ook in het Nederlands geschreven.