Juffrouw/meester Proper bij de honden

Ben je niet bang om de handen flink uit de mouwen te steken? En krijg je een glimlach op je gezicht als je harde werk wordt beloond door een kwispelende hond? Vind je het fijn om daarna te spelen, trainen of wandelen met de honden? Dan is dit absoluut iets voor jou!

Aan de slag

Onze honden wonen in een kennel. En die wordt meestal in de loop van een dag ontzettend vies. Het is dan ook echt nodig om elke dag goed schoon te maken. Dat vereist best wat doorzettingsvermogen en spierkracht. Maar het is ook een kick als je klaar bent, alles superschoon is en de honden kwispelend weer hun verblijf betreden. Als je het leuk vindt, kun je het schoonmaken aanvullen met TLC oftewel Tender-Loving-Care. Ga lekker knuffelen met een hond, ballen gooien of maak een flinke wandeling om je dag goed af te sluiten. 

Wat doe je op een dag?

  • Je schrobt de kennels helemaal schoon, binnen en buiten  
  • Je verschoont de kussens en dekens 
  • Je legt een lekker botje of speeltje klaar  
  • Je knuffelt, speelt, traint of wandelt met een hond (extra)  

Het schoonmaakwerk vindt 's ochtends plaats, zeven dagen per week. Wil je je ook één ochtend in de week inzetten voor onze honden?

 Wat kun je van ons verwachten?

Allereerst zijn we natuurlijk vooral blij met je, want zonder mensen zoals jij redden we het niet. Je kunt rekenen op een professionele organisatie met een groot hart voor dieren, heel veel leuk, bijzonder, belangrijk en soms ook grappig werk, goede begeleiding en natuurlijk eeuwige dankbaarheid van onze viervoeters. Omdat we geacht worden 'onze eigen broek op te houden', moeten we goed nadenken over elke cent die we uitgeven, daarom kennen wij ook geen onkostenvergoeding of reiskostenvergoeding. We proberen wel met enige regelmaat interessante workshops en lezingen te organiseren die met onze viervoeters te maken hebben.


Voor al ons vrijwilligerswerk geldt dat je 18 jaar of ouder moet zijn. 

Interesse?

Wil je je graag inzetten voor onze honden? Vul dan het formulier in, we horen graag van je!

Naar het formulier