Juffrouw/meester Proper bij de katten of konijnen

Ben je niet bang om de handen flink uit de mouwen te steken? Hou je van spik en span? Maar vind je het ook leuk om met de dieren zelf bezig te zijn? We kunnen je hulp goed gebruiken bij het schoonmaken van de kennels!

De dieren zijn je dankbaar

Handen uit de mouwen

Onze katten hebben ieder een eigen hok en lopen daarnaast los in de kennel. Onze konijnen hebben ook een eigen hok en hebben tevens een ren tot hun beschikking. Hun verblijven worden in de loop van de dag ontzettend vies, vooral de konijnen kunnen er wat van! Het is dan ook echt nodig om elke dag goed schoon te maken. Dat vereist best wat doorzettingsvermogen en het is niet geschikt voor mensen met een zwakke rug. Maar het is ook een kick als je klaar bent, alles superschoon is. Tijdens het schoonmaken is het zeker ook de bedoeling om de dieren van een fijne portie aandacht te voorzien. Dat vinden de dieren bijna nog fijner dan een schoon hok! 

 Wat kun je van ons verwachten?

Allereerst zijn we natuurlijk vooral blij met je, want zonder mensen zoals jij redden we het niet. Je kunt rekenen op een professionele organisatie met een groot hart voor dieren, heel veel leuk, bijzonder, belangrijk en soms ook grappig werk, goede begeleiding en natuurlijk eeuwige dankbaarheid van onze viervoeters. Omdat we geacht worden 'onze eigen broek op te houden', moeten we goed nadenken over elke cent die we uitgeven, daarom kennen wij ook geen onkostenvergoeding of reiskostenvergoeding. We proberen wel met enige regelmaat interessante workshops en lezingen te organiseren die met onze viervoeters te maken hebben.


Voor al ons vrijwilligerswerk geldt dat je 18 jaar of ouder moet zijn. 

Interesse?

Heb je zin om het onze katten en/of konijnen helemaal naar de zin te maken? Meld je dan nu aan! We horen graag van je.

Naar het aanmeldformulier