Klusjesman of -vrouw

Handyman of -women

Heb je twee rechterhanden? Ben je behendig met boor, beitel en kwast? Heb je zin om van DOA het allermooiste asiel te maken? We hebben veel klusjes van klein tot groot die schreeuwen om een deskundige aanpak. Lees snel verder!

Aan de slag

We zijn het grootste asiel van Nederland. Niet zo gek dus dat er altijd wel iets te doen is. Er is altijd wel ergens een kraan die lekt, een deur die klemt of een hokje dat geschilderd moet worden. En als je super handig bent en je alles kunt maken wat je ziet, dan kunnen we niet wachten tot je op de knop solliciteren drukt!

Je kunt dit werk op werkdagen doen, tijdens kantooruren.

 

 Wat kun je van ons verwachten?

Allereerst zijn we natuurlijk vooral blij met je, want zonder mensen zoals jij redden we het niet. Je kunt rekenen op een professionele organisatie met een groot hart voor dieren, heel veel leuk, bijzonder, belangrijk en soms ook grappig werk, goede begeleiding en natuurlijk eeuwige dankbaarheid van onze viervoeters. Omdat we geacht worden 'onze eigen broek op te houden', moeten we goed nadenken over elke cent die we uitgeven, daarom kennen wij ook geen onkostenvergoeding of reiskostenvergoeding. We proberen wel met enige regelmaat interessante workshops en lezingen te organiseren die met onze viervoeters te maken hebben.


Voor al ons vrijwilligerswerk geldt dat je 18 jaar of ouder moet zijn. 

Handig om te weten...

Het is voor je eigen veiligheid belangrijk dat je Nederlands kunt lezen en verstaan als je wilt solliciteren. Al onze instructies zijn namelijk ook in het Nederlands geschreven. 

Ben jij een handige Harry?

Dan horen we graag van je! Stuur het formulier in en we nemen contact met je op.

Solliciteren