Vrijwilligerswerk

De vrijwilligersvacatures worden zo snel mogelijk toegevoegd. Even geduld aub. :)

Wat leuk dat je er bent! Group 10

Werken als vrijwilliger bij DOA

Wil jij het verschil maken? Heb je zin om samen met ons te zorgen voor blije baasjes en gelukkige huisdieren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden leuk en uitdagend vrijwilligerswerk; er is van alles wat en je inzet kan uiteenlopen van een paar uur tot een paar dagen per week. Kijk dus snel of er iets voor je tussen zit!

Vacatures

Zonder de inzet van onze vrijwilligers zouden wij lang niet alles kunnen doen wat we willen doen. We zijn ontzettend blij met de betrokkenheid van iedereen die hier samen met ons voor baasjes en dieren zorgt! Wil je deel uitmaken van onze gezellige club? Bekijk dan snel onze vacatures en help mee! 

Bestuurslid Dierenwelzijnsraad

Heb jij bestuurlijke ervaring en voel je je betrokken bij dierenwelzijn? Lijkt het jou leuk om samen met een team de raad verder op te bouwen en te ontwikkelen? Dan zoeken wij jou!

 Naar de vacature

 Wat kun je van ons verwachten?

Allereerst zijn we natuurlijk vooral blij met je, want zonder mensen zoals jij redden we het niet. Je kunt rekenen op een professionele organisatie met een groot hart voor dieren, heel veel leuk, bijzonder, belangrijk en soms ook grappig werk, goede begeleiding en natuurlijk eeuwige dankbaarheid van onze viervoeters. Omdat we geacht worden 'onze eigen broek op te houden', moeten we goed nadenken over elke cent die we uitgeven, daarom kennen wij ook geen onkostenvergoeding of reiskostenvergoeding. We proberen wel met enige regelmaat interessante workshops en lezingen te organiseren die met onze viervoeters te maken hebben.


Voor al ons vrijwilligerswerk geldt dat je 18 jaar of ouder moet zijn. 

Handig om te weten...

Het is voor je eigen veiligheid belangrijk dat je Nederlands kunt lezen en verstaan als je wilt solliciteren. Al onze instructies zijn namelijk ook in het Nederlands geschreven.