Vrijwilligerswerk

Samen zorgen we voor gelukkige huisdieren en blije baasjes!

Wat leuk dat je er bent! Group 10

Werken als vrijwilliger bij DOA

Wil jij het verschil maken? Heb je zin om samen met ons te zorgen voor gelukkige dieren en blije baasjes? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden leuk en uitdagend vrijwilligerswerk; er is van alles wat en je inzet kan uiteenlopen van een paar uur tot een paar dagen per week. Kijk dus snel of er iets voor je tussen zit!

Vacatures

Zonder de inzet van onze vrijwilligers zouden wij lang niet alles kunnen doen wat we willen doen. We zijn ontzettend blij met de betrokkenheid van iedereen die hier samen met ons voor baasjes en dieren zorgt! Wil je deel uitmaken van onze gezellige club? Bekijk dan snel onze vacatures en help mee! 

Mobiele praatpaal - nazorgbezoeken

Houd je van dieren en van mensen? Maak je makkelijk contact en ga je graag op pad? Vind je het leuk om op bezoek te gaan bij trotse nieuwe baasjes van een asieldier om te kijken of iedereen happy is? Lees dan vooral verder!

 Naar de vacature
Telefonische praatpaal - telefonische nazorg

Ben jij niet bang om de telefoon op te pakken? En vind je het leuk om met mensen te kletsen over het wel en wee van hun huisdieren? Dan is dit echt iets voor jou! Je belt met trotse nieuwe baasjes van asieldieren om te kijken of er nog vragen zijn.

 Naar de vacature
Bestuurslid Dierenwelzijnsraad

Heb jij bestuurlijke ervaring en voel je je betrokken bij dierenwelzijn? Lijkt het jou leuk om samen met een team de raad verder op te bouwen en te ontwikkelen? Dan zoeken wij jou!

 Naar de vacature
Juffrouw/meester Proper voor de hondenkennels

Ben jij niet bang om je handen flink uit de mouwen te steken? Hou je van boenen? En krijg jij een glimlach op je gezicht als je harde werk beloond wordt door kwispelende honden? Dan is dit absoluut iets voor jou!

 Naar de vacature
Juffrouw/meester Proper bij de katten of konijnen

Ben jij niet bang om je handen flink uit de mouwen te steken? Hou je van efficiënt boenen? En krijg jij een glimlach op je gezicht als je harde werk beloond wordt door tevreden katten en konijnen in een schoon verblijf? Dan is dit absoluut iets voor jou! 

 Naar de vacature
Kattenfluisteraar

Ben je dol op katten en heb jij alle geduld van de wereld? Wil je meemaken hoe bijzonder het voelt als je een schuw en eenkennig poezenbeest net zo lang weet te paaien tot het een enthousiaste schootkat wordt?

 Naar de vacature
Handyman/woman

Heb je twee rechterhanden? Ben je behendig met boor, beitel en kwast? Heb je zin om van DOA het allermooiste asiel te maken? We hebben veel klusjes van klein tot groot die schreeuwen om een deskundige aanpak! Leuk?

 Naar de vacature
Lid van Raad van Toezicht

Heb je aantoonbare ervaring en succes als jurist, bestuurlijke kwaliteiten, een creatieve geest, een groot hart voor dieren én beschik je bovendien over affiniteit met sociaal ondernemerschap? Dan willen we graag kennis met je maken.

 Naar de vacature

 Wat kun je van ons verwachten?

Allereerst zijn we natuurlijk vooral blij met je, want zonder mensen zoals jij redden we het niet. Je kunt rekenen op een professionele organisatie met een groot hart voor dieren, heel veel leuk, bijzonder, belangrijk en soms ook grappig werk, goede begeleiding en natuurlijk eeuwige dankbaarheid van onze viervoeters. Omdat we geacht worden 'onze eigen broek op te houden', moeten we goed nadenken over elke cent die we uitgeven, daarom kennen wij ook geen onkostenvergoeding of reiskostenvergoeding. We proberen wel met enige regelmaat interessante workshops en lezingen te organiseren die met onze viervoeters te maken hebben.


Voor al ons vrijwilligerswerk geldt dat je 18 jaar of ouder moet zijn. 

Handig om te weten...

Het is voor je eigen veiligheid belangrijk dat je Nederlands kunt lezen en verstaan als je wilt solliciteren. Al onze instructies zijn namelijk ook in het Nederlands geschreven.