Wat er ook gebeurt

Bij DOA komen onze dieren altijd op de eerste plaats. We geven ze alle zorg en aandacht die ze nodig hebben. Wat er ook gebeurt. Van eten en drinken tot een schoon hok, van medicijnen en medische ingrepen tot een broodnodige knuffel of aai over hun bolletje. Voor wie doen we dat? En: wie doen dat? Laten we even kennismaken.

Maak kennis met onze dieren

Sommige dieren hebben domme pech. Ze worden gedumpt, zijn misschien ziek of worden aangereden. Gelukkig kunnen zij dan bij ons terecht! Wij zijn er voor deze kanjers, door dik en dun. Hier lees je een paar van hun verhalen.

 

Sonny

Dit zijn onze verzorgers

Onze verzorgers zijn gek op dieren en doen alles om ze gezond en blij te maken – en te houden. Altijd, dus ook nu. We stellen graag een paar van deze toppers aan je voor.

Onze dierenverzorger Meghan

De mensen achter de schermen

Planning, inkoop, communicatie, opvang, contact met de baasjes: ook dat gaat allemaal gewoon door. Maak kennis met medewerkers en vrijwilligers achter de schermen. En met hun werkplek!

 

Pleegouder Esther

Wil jij ons steunen? Graag!

Juist nu zijn wij – en natuurlijk onze dieren – enorm geholpen met elke bijdrage. Zo kunnen we blijven zorgen voor eten, drinken, een schoon hok, medische zorg en... heel veel liefde.

Doe een donatie

Corona en onze maatregelen

Onze dieren en het contact met hun baasjes komen altijd op de eerste plaats. DOA heeft afspraken gemaakt om daar ook in de huidige situatie voor te kunnen blijven zorgen.

 Onze maatregelen