Zomerdrukte bij DOA

De zomer is aantocht en daar komt ook een hoop drukte bij kijken.

Help DOA de zomer door!

Wat leuk dat je ons wilt helpen om de zomer door te komen. Op deze pagina vind je meer informatie over de zomerdrukte bij DOA en kun je je natuurlijk aanmelden!

 

Meld je aan als vrijwilliger voor de zomerdrukte
Bekijk de video!

Extra drukke zomermaanden bij DOA

 Nog even en dan is het weer zo ver: de zomer staat voor de deur. Voor DOA een extra drukke tijd. Heb je zin om ons een handje te helpen?

 

 

Wat kun je doen om te helpen?

Je kunt ons helpen met onze dagelijkse werkzaamheden zoals de honden, katten en konijnen voorzien van een schoon hok. Daarnaast zijn we ook op zoek naar collega's om de Doggy Day Care te bemannen. En last but not least heeft onze wasservice nog wel behoefte aan wat versterking.  

Waarom ben jij zo belangrijk?

Dankzij jouw hulp hebben onze dierverzorgers meer tijd om de dieren te observeren, te trainen en te socialiseren. En dat betekent dat ze sneller klaar zijn voor adoptie. Want laten we wel zijn: hoe goed we ook voor onze dieren zorgen, uiteindelijk zijn we altijd second best!

Hoe kun je je aanmelden? 

Klik hier voor het aanmeldformulier. Vul het in, dan word je gebeld om een van de vrijwilligersbijeenkomsten bij te wonen. Aansluitend vindt er dan een intakegesprek plaats. Je begint dan met twee inwerkdagen om er vervolgens zelfstandig aan de slag te gaan. Op het online rooster kun je dan zelf de dagen/uren inroosteren die je beschikbaar bent.

 

Hoe ziet je dagindeling er uit?

Het schoonmaken is altijd 's ochtends: bij de honden van 08:30 tot 12:30, bij de konijnen van 09:00 12:30 en bij de katten van 10:00-15:00 uur. 

Waar moet je aan voldoen?

Je moet minimaal 18 jaar oud zijn en de Nederlandse óf de Engelse taal beheersen. Voor de zomer is het ook cruciaal dat je minimaal 12 weken beschikbaar (min 4 uur per week) beschikbaar bent.

Hoe gaat het na de zomer verder?

Ook na de zomer ben je natuurlijk van harte welkom om bij ons vrijwilliger te blijven! Als je alleen in de zomer kunt of wilt helpen, dan nemen we je graag op in ons 'zomer-drukte-bestand'. Dan benaderen we je ieder jaar vóór de zomerdrukte begint! 😁:)

Hoe ziet een dag vrijwilligerswerk bij DOA eruit? 

Bekijk hier onder de video's van de honden-, katten- en konijnenverzorging:

Bekijk de video!

Video: Henry Draaijer / Muziek: Andrew Applepie - I'm so

Bekijk de video!

Video: Henry Draaijer / Muziek: About That Oldie - Vibe Tracks

Bekijk de video!

Video: Henry Draaijer / Muziek: Ikson - Verge

Ander vrijwilligerswerk

Wil je even verder kijken in ons aanbod aan vrijwilligerswerk? 

 Neem hier even een kijkje