Konijn Denver

Dit is dappere Denver, een jongvolwassen mannetje, opnieuw op zoek naar liefde. Onlangs is zijn vriendinnetje overleden aan E.C.. Dat is een besmettelijke ziekte die bijna alle konijnen bij zich dragen en niet erg is als je er op tijd bij bent. Helaas wist hun vorige eigenaar niet genoeg van deze ziekte. Nu Denver medicatie krijgt voor zijn E.C. is dat gelukkig helemaal gestabiliseerd. Ook waren zijn keuteltjes gekke verschillende vormen. Door middel van een röntgenfoto kwamen we erachter dat hij megacolon had, een luie darm. Ook hier krijgt hij nu de gepaste medicatie voor. Ondanks alle tegenslagen in het leven is Denver een enorm lief konijntje. Hij wil graag aandacht van mensen en is gek op witlof. Om zijn leven compleet te maken is hij nu nog op zoek naar liefde! Een lief vrouwtje waarmee hij zijn witlof kan delen om elkaar daarna te wassen en kusjes te geven. En een lief baasje natuurlijk! 

Is Denver jouw valentijn? Stuur een mailtje aan katten@doamsterdam met als onderwerp ‘Denver’! ❣️ 

Help onze Bikkels

Elk dier verdient het om gered te worden. Zeker dieren die mishandeld of afgedankt zijn. Elk dier in ons asiel heeft zijn eigen, vaak heftig, verhaal. Ze worden op straat gedumpt of aan hun lot overgelaten. DOA geeft deze bikkels alle zorg, aandacht en liefde die ze nodig hebben. Dat kost veel geld. 

Wil jij ons steunen? Wij zijn het grootste en een-na-oudste asiel van Nederland. Maar we zijn ook een kleine, zelfstandige stichting die afhankelijk is van uw giften om de zorg voor deze dieren waar te kunnen maken.  

Ja, ik help deze bikkels ook! 

Doneer nu