Kat Njoli

Knappe kater Njoli heeft een pittig karakter. Hij praat veel en geeft graag kopjes, maar vindt aaien nog wat spannend. Njoli werd op straat gevonden en was enorm boos, dus was lastig te onderzoeken door onze dierenarts. Met lekker eten en heel veel geduld kwamen we erachter dat zijn gebit niet al te best was. Enkele tandjes moesten verwijderd worden en de rest is grondig schoongepoetst. Omdat hij mager was hebben we urineonderzoek en bloedonderzoek gedaan. Hier kwam uit dat zijn nieren te hard hebben gewerkt. Door zijn nieuwe dieet gaat het al een stuk beter. Njoli heeft een baasje nodig die kattentaal goed kan lezen en een lekkere tuin heeft. Enigskat zijn lijkt hem heeeeerlijk en een rustig huisje is ook een vereiste. Laat Njoli kat zijn, en je hebt een ontzettend gezellige huisgenoot. 

Wil jij de liefde proberen met Njoli? Bekijk hier zijn profiel:

Help onze Bikkels

Elk dier verdient het om gered te worden. Zeker dieren die mishandeld of afgedankt zijn. Elk dier in ons asiel heeft zijn eigen, vaak heftig, verhaal. Ze worden op straat gedumpt of aan hun lot overgelaten. DOA geeft deze bikkels alle zorg, aandacht en liefde die ze nodig hebben. Dat kost veel geld. 

Wil jij ons steunen? Wij zijn het grootste en een-na-oudste asiel van Nederland. Maar we zijn ook een kleine, zelfstandige stichting die afhankelijk is van uw giften om de zorg voor deze dieren waar te kunnen maken.  

Ja, ik help deze bikkels ook! 

Doneer nu