Hond Ziva

Ziva is een lief, maar wel heel onzeker meisje van 4.5 jaar oud. Zij is samen met haar huisgenoot bij DOA gebracht omdat hun baasje ongeneselijk ziek was. Omdat Ziva zo angstig is, moest zij flink acclimatiseren en zijn wij met haar aan de slag gegaan. Eerst wennen aan de verzorgers, toen wennen aan de vrijwilligers, veel wandelen en trainen. Voor het wandelen heeft zij een speciaal tuigje gekregen, waar zij niet uit kan ontsnappenūüėĪ. Inmiddels is de huisgenoot van Ziva herplaatst, en is Ziva ook klaar om die stap te zetten. Zij zoekt dus een baasje, maar niet zomaar een baasje. Iemand die ervaring heeft met angstige hondjes en die haar in haar waarde laat. Iemand die niet te veel van haar verwacht en haar de tijd geeft om te wennen aan vreemde mensen en vreemde omgevingen. Daarna heb je aan Ziva een maatje waar je heel gelukkig mee zal zijn! ūüíĖ¬†

Wil jij een date met Ziva? Kijk snel hier:

Help onze Bikkels

Elk dier verdient het om gered te worden. Zeker dieren die mishandeld of afgedankt zijn. Elk dier in ons asiel heeft zijn eigen, vaak heftig, verhaal. Ze worden op straat gedumpt of aan hun lot overgelaten. DOA geeft deze bikkels alle zorg, aandacht en liefde die ze nodig hebben. Dat kost veel geld. 

Wil jij ons steunen? Wij zijn het grootste en een-na-oudste asiel van Nederland. Maar we zijn ook een kleine, zelfstandige stichting die afhankelijk is van uw giften om de zorg voor deze dieren waar te kunnen maken.  

Ja, ik help deze bikkels ook! 

Doneer nu