🐾💘VALENTIJN’S OPROEP!💘🐾

Velen van ons zijn op zoek naar de ware. Zo ook deze kanjers. Zij zijn op zoek naar een tweede kans op geluk💕. Want ondanks dat zij misschien angstig, ziek of schuw zijn, verdienen zij het toch ook om van gehouden te worden door een eigen baasje? Ben jij er ook klaar voor? Onzekerheden, vlinders in je buik, dat ultieme gevoel van jou samen met je nieuwe viervoeter? En zit hier jouw nieuwe liefde bij? Bekijk hieronder de datingsprofielen en neem contact op met onze dierenverzorgers als jouw date erbij zit!💓

Hond Ziva

Ziva is een lief, maar wel heel onzeker meisje van 4.5 jaar oud. Zij is samen met haar huisgenoot bij DOA gebracht omdat hun baasje ongeneselijk ziek was. Omdat Ziva zo angstig is, moest zij flink acclimatiseren en zijn wij met haar aan de slag gegaan.  

Ben je benieuwd naar Ziva?💖

Hond Ziva

Konijn Denver

Dit is dappere Denver, een jongvolwassen mannetje, opnieuw op zoek naar liefde. Onlangs is zijn vriendinnetje overleden aan E.C.. Dat is een besmettelijke ziekte die bijna alle konijnen bij zich dragen en niet erg is als je er op tijd bij bent. Helaas wist hun vorige eigenaar niet genoeg van deze ziekte. Nu Denver medicatie krijgt voor zijn E.C. is dat gelukkig helemaal gestabiliseerd.  

Is Denver misschien jouw valentijn?❣️

Konijn Denver

Kat Njoli

Knappe kater Njoli heeft een pittig karakter. Hij praat veel en geeft graag kopjes, maar vindt aaien nog wat spannend. Njoli werd op straat gevonden en was enorm boos, dus was lastig te onderzoeken door onze dierenarts. Met lekker eten en heel veel geduld hebben wij beter kunnen maken. 

Wil jij de liefde proberen met Njoli?💝

Kat Njoli

Help onze Bikkels

Elk dier verdient het om gered te worden. Zeker dieren die mishandeld of afgedankt zijn. Elk dier in ons asiel heeft zijn eigen, vaak heftig, verhaal. Ze worden op straat gedumpt of aan hun lot overgelaten. DOA geeft deze bikkels alle zorg, aandacht en liefde die ze nodig hebben. Dat kost veel geld. 

Wil jij ons steunen? Wij zijn het grootste en een-na-oudste asiel van Nederland. Maar we zijn ook een kleine, zelfstandige stichting die afhankelijk is van uw giften om de zorg voor deze dieren waar te kunnen maken.  

Ja, ik help deze bikkels ook! 

Doneer nu