Pluisbolletjes Robin en Bobby

Wij zijn Robin en Bobby en wij zijn enorme mazzelkontjes. 🍀🍀 Onze mama is met haar twee broertjes gedumpt terwijl ze zwanger was van een vierling. De start van ons leven was daarom wel verdrietig, want na een week ging ons zusje dood en een paar dagen later ons broertje. 😭 Vermoedelijk waren ze niet goed gebakken, inteelt. Wij twee groeiden vol goede moed verder, met hier en daar wat hulp van onze pleegmoeder. We mochten wel drie maanden bij haar wonen daar hadden we 12 vierkante meter om te rennen, springen, graven en vooral heerlijk onder het bureau aan haar voeten bij onze eigen mama drinken.️ We zijn daardoor heel tam geworden: als je bij ons komt zitten, klimmen we bovenop je om al binkies makend van je af te springen. 🤸🏽‍♀🤸🏼‍♂️Alleen oppakken vinden we echt niet fijn.

Nu zoeken wij allemaal een nieuw huisje. Mama wil graag een leuke vent om mee te knuffelen en wij staan open voor nieuwe dingen. Misschien heb jij lekker veel ruimte en knuffels voor ons allebei, of misschien kom jij naar DOA met de liefde van ons leven: een ondeugende jongen voor Bobby 💝 of een leuk stout meisje voor Robin 💖. Kan allemaal, want ons leven kan nu al niet meer stuk! 🌈 

Bekijk de video!

Ook baby's helpen?

Al die zorg en aandacht voor onze baby’s kost veel geld.  Help jij ze op weg met een gift? Dan zorgen wij dat ze een super start krijgen en helemaal opknappen, klaar voor een leven lang spelen, knuffelen en luieren. 

Ook baby's helpen?