Konijn Lila met haar 6 (!) babies

Nou, heb ik me toch een verhaal voor jullie. Ik ben Lila en ik ben op straat gedumpt. Maar natuurlijk is de wilde buitenwereld niks voor mij als tam konijn. Gelukkig ben ik op tijd gered en naar DOA gebracht waar ik eindelijk weer kon eten en veilig was. Helaas bleek al snel dat mijn tijd op straat nog een verrassing met zich mee had gebracht: wel 6(!!) baby’s! Ik kan je vertellen, het is een hele klus om die groot te brengen. Maar de weken verstreken en mijn kinderen groeien als kool. Ze hebben allemaal hun eigen karakter: Jackie gaat graag op ontdekkingstocht, terwijl Hassan Jr. toch wat voorzichtiger is als de kleinste van de groep. Pablo is de stoere jongen die iedereen de baas is, Pebbles juist de rustige dame die ruzies sust. Daarnaast heb je nog Zippy die graag zijn turnkunsten vertoont en Flora als de grootste flirt.

Binnenkort moeten ze op eigen poten leren staan zodat ik het ook weer wat rustiger heb. Ze hebben allemaal een erg actieve levensstijl, dus dag en nacht minimaal 5 m2 ruimte is belangrijk. Ook willen ze graag iets te doen hebben: voerspelletjes, een springparcours, andere spelletjes... Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk: een baasje die ze onvoorwaardelijke liefde geeft. Dan kan ik met een gerust hart met pensioen. En daarvoor zoek ik zelf trouwens ook nog een mooi paleisje.... ;) 

Ook baby's helpen?

Al die zorg en aandacht voor onze baby’s kost veel geld.  Help jij ze op weg met een gift? Dan zorgen wij dat ze een super start krijgen en helemaal opknappen, klaar voor een leven lang spelen, knuffelen en luieren. 

Ook baby's helpen?