Kitten Miso

Wat heb ik een geluk gehad, en ik zal je vertellen waarom. Mijn naam is Miso en zoals je op de foto kan zien ben ik niet verlegen en zeker niet bang om mijn stembanden te gebruiken. Dat is uiteindelijk ook mijn redding geweest. Ik ben gevonden door oplettende 'goedhorende' werklui in het westelijk havengebied bij een afvalverwerkingsbedrijf. Zij hoorden mij roepen om hulp en vonden mij tussen het vuilnis. Alle zakken om mij heen zijn heel goed gecheckt om te kijken of ik broertjes en zusjes had, maar ze konden niets vinden. Door de dierenambulance ben ik zo snel mogelijk naar DOA gebracht, want elke minuut telt als je nog maar 4 weken oud bent.

Gelukkig ben ik bij DOA letterlijk en figuurlijk in goede handen💚 Er werd meteen speciale kittenmelk voor mij klaargemaakt. Ik snapte niets van het flesje waar de melk in zat, maar had zoveel honger! Uiteindelijk kreeg ik de smaak te pakken. Inmiddels woon ik al 5 weken in een pleeggezin en mijn geluk houdt hier niet op. Ik heb behalve een prachtig huis met grote tuin ook al vrienden gemaakt, poes Lilo en hond Woody. Ik denk niet dat ik hier ooit nog weg wil en geloof ook niet dat dat ooit zal hoeven :) 

Ook baby's helpen?

Al die zorg en aandacht voor onze baby’s kost veel geld.  Help jij ze op weg met een gift? Dan zorgen wij dat ze een super start krijgen en helemaal opknappen, klaar voor een leven lang spelen, knuffelen en luieren. 

Ook baby's helpen?