Bordercollie pups

Ach wat zijn we beeldig he 🥰 Gelukkig zijn we op tijd uit huis geplaatst omdat onze baas heel erg verward was en daarom gevaar liepen. Zo kwamen we bij DOA terecht. We waren met een grote club: 2 mama’s en in totaal 14 pups. De oudere pups konden zelf al brokjes eten. Wij konden dat nog niet en onze mama had het best zwaar hoor! Wij zijn namelijk met 9 kleine pups en soms had ze gewoon niet genoeg melk voor ons allemaal.

Gelukkig hielden de verzorgers van DOA ons goed in de gaten en als er iets aan hand was, konden we gelijk naar de dierenarts. Naast melk van mama kregen we ook nog 2 tot 3x per dag een flesje extra. En dat voor 9 pups! We waren nogal tijdrovend. Natuurlijk is er niets zo heerlijk als knuffelen met puppy’s, maar de verzorgers maakten zich ook zorgen.

Gelukkig is het allemaal goed gekomen en hebben we inmiddels allemaal een fijn huisje gevonden! Naast het werk wat onze mama heeft gedaan, hebben we van DOA allemaal een fijne basis en socialisatie gehad. We zijn zelfs naar puppycursus geweest! Op naar een lang, gezond en gelukkig leven 💚 

 

Ook baby's helpen?

Al die zorg en aandacht voor onze baby’s kost veel geld.  Help jij ze op weg met een gift? Dan zorgen wij dat ze een super start krijgen en helemaal opknappen, klaar voor een leven lang spelen, knuffelen en luieren. 

Ook baby's helpen?