Het verhaal van Buitenbeentje Riskie

Riskie is door de politie weggehaald bij zijn vorige baasje omdat hij niet goed werd verzorgd. Riskie was mager, vies, had een slecht gebit en te lange nagels. Gelukkig heeft zijn humeur hier niet onder geleden! Dit oude mannetje houdt van gezelligheid en knuffelen.

Inmiddels ziet Riskie er weer helemaal goed uit, maar toch is hij niet gezond: onze artsen hebben een hersentumor bij hem gevonden! Hier heeft hij nu nog geen last van, maar dat gaat over een tijdje wel veranderen. Zolang het goed gaat, woont hij bij één van onze vrijwilligers die helemaal gek op hem is en veel tijd voor Riskie heeft. Alleen zou ze zelf de flinke medische kosten niet kunnen opbrengen. Daarom kan Riskie bij onze dierenarts terecht en dragen we de kosten samen. Win-win toch?

 

Wil je honden zoals Riskie steunen? Word dan adoptant!

Met een bijdrage van 7.50 euro per maand help je als adoptant structureel mee aan de opvang en het herstel van onze Buitenbeentjes. Help ons om honden zoals Riskie een nieuwe kans te geven. Als adoptant ontvang je één keer per kwartaal onze nieuwsbrief met alle updates over onze Buitenbeentjes. En natuurlijk kun je ook altijd een afspraak maken om naar de bij ons verblijvende Buitenbeentjes te komen kijken!

Het formulier om de Buitenbeentjes te steunen komt 24 mei online. De techneuten zijn er nog even mee bezig.

Buitenbeentjes succesverhalen

Geen één dier is gelijk. Ieder Buitenbeentje heeft zijn eigen behoeftes. Daarom is een oplossing op maat zo belangrijk. Niks is mooier dan een dier te zien opbloeien in de juiste omgeving en met de juiste verzorging! Lees deze verhalen van Buitenbeentjes die een prachtig tweede leven hebben gekregen.

Naar de succesverhalen

Deze Buitenbeentjes zijn op zoek naar een warm nest

Wij zijn altijd op zoek naar lieve dierenvrienden die een Buitenbeentje willen adopteren. Je vindt al onze Buitenbeentjes die een baasje zoeken, op onze adoptiepagina.

 Neem een kijkje