Lees het verhaal van Buitenbeentje Joep

Joep werd mager en zwak gevonden middenin in Amsterdam. Deze lieverd bleek een probleem met zijn rug te hebben en had wonden aan zijn hakken. Aan beide is hij behandeld, hoewel sommige mensen dat gek vinden: “Je gaat toch niet zoveel tijd en geld stoppen in een konijn van 15 euro?” Dat doen we dus wel! Joep is namelijk een lief, slim en grappig konijn dat nog plenty zin heeft in het leven! Deze knuffelaar verdient dan ook zeker een tweede kans, net als onze honden en katten.

Tijdens zijn behandeling heeft Joep gelogeerd bij een pleeggezin. Daar kon hij aansterken en kreeg hij alle aandacht die hij zo graag wil en nodig heeft. Ook had hij daar veel meer ruimte om te bewegen, en dat was weer belangrijk voor zijn pootjes. Joep werkte goed mee en zag het allemaal positief in. Inmiddels zijn z'n hakken genezen en huppelt hij weer vrolijk rond!

Wil je konijnen zoals Joep steunen? Word dan adoptant!

Met een vaste bijdrage van 3,50 euro per maand help je als adoptant structureel mee aan de opvang en het herstel van onze Buitenbeentjes. Help ons om konijnen als Joep een nieuwe kans te geven. Als adoptant ontvang je één keer per kwartaal onze nieuwsbrief met alle updates over onze Buitenbeentjes. En natuurlijk kun je ook altijd een afspraak maken om naar de bij ons verblijvende Buitenbeentjes te komen kijken!

Het formulier om Buitenbeentjes te steunen is 24 mei weer online. De techneuten zijn er nog even mee bezig!

Buitenbeentjes succesverhalen

Geen één dier is gelijk. Ieder Buitenbeentje heeft zijn eigen behoeftes. Daarom is een oplossing op maat zo belangrijk. Niks is mooier dan een dier te zien opbloeien in een omgeving en met de verzorging die hij nodig heeft! Lees de verhalen van de Buitenbeentjes die een prachtig tweede leven hebben gekregen. 

Naar de succesverhalen

Deze Buitenbeentjes zijn op zoek naar een warm nest

Wij zijn altijd op zoek naar lieve dierenvrienden die een Buitenbeentje willen adopteren. Je vindt al onze Buitenbeentjes die een baasje zoeken op onze adoptiepagina.

 Neem een kijkje