Steun de Buitenbeentjes

Ben je minder waard wanneer je als hond, kat of konijn niet 100% perfect bent? DOA weet dat ook dieren met gebreken leuke huisgenoten zijn en een tweede kans verdienen. Daarom hebben we het programma 'Buitenbeentjes' in het leven geroepen.

Word adoptant!

Met een vaste maandelijkse bijdrage help je als adoptant structureel mee aan het herstel en de verzorging van onze Buitenbeentjes. Help ons om dieren zoals Riskie, Toontje en Joep een nieuwe kans te geven. Als adoptant ontvang je één keer per kwartaal onze nieuwsbrief met alle updates over onze Buitenbeentjes. En natuurlijk kun je ook altijd een afspraak maken om bij de DOA verblijvende Buitenbeentjes een kijkje te nemen! 

 

Ja, ik steun de honden in het Buitenbeentjes programma voor €7,50 per maand Ja, ik steun de katten in het Buitenbeentjes programma voor €5,00 per maand Ja, ik steun de konijnen in het Buitenbeentjes programma voor €3,50 per maand

Oplossingen op maat

Ons streven is om voor iedere hond, kat en konijn snel weer een fijne plek te vinden. Vaak lukt dit gelukkig ook: na een paar weken vertrekken veel logés alweer naar hun nieuwe thuis. Alleen onze Buitenbeentjes zijn de uitzondering op de regel; zij hebben niet zoveel geluk. Zij zijn ziek, gewond of ze vertonen gedrag dat extra aandacht nodig heeft. Juist zij zijn enorm gebaat bij een warm nest waar ze een tweede kans krijgen. Met aandacht voor hun behoeftes en met heel veel liefde.

Jammer genoeg moeten juist deze Buitenbeentjes vaak het langst wachten op een fijn nieuw thuis. Een Buitenbeentje heeft namelijk extra zorg en aandacht nodig en lang niet iedereen heeft daar de tijd, het geld of de mogelijkheden voor. Daarom zoeken we met dit programma actief naar oplossingen op maat, zodat ieder Buitenbeentje zo snel mogelijk de allerbeste kans op een goed leven krijgt!

Benieuwd hoe we dit doen?

Buitenbeentjes succesverhalen

Geen één dier is gelijk. Ook ieder Buitenbeentje heeft zijn eigen behoeftes. Daarom is een oplossing op maat zo belangrijk. Niks is mooier dan een dier te zien opbloeien in een omgeving en met de verzorging die hij nodig heeft! Lees deze verhalen van Buitenbeentjes die een prachtig tweede leven hebben gekregen. 

Naar de succesverhalen