Als de baas er niet meer is

Niemand denkt graag na over doodgaan. Toch is het wel belangrijk om stil te staan bij wat er dan met je huisdier moet gebeuren. Kan je hond of kat bij een vriend of bij familie terecht? Nee? Dan is onze regeling 'Als de baas er niet meer is' wellicht een goede optie.

Als toegewijd baasje wil je er graag van verzekerd zijn dat jouw huisdier goed terecht komt als je er niet meer bent. Daarom heeft Dierenopvang Amsterdam (DOA) de regeling ‘Als de baas er niet meer is’ ontwikkeld. Met deze regeling kunnen baasjes vastleggen dat DOA zich over hun dier ontfermt wanneer zij er niet meer voor kunnen zorgen.

Het enige wat je hoeft te doen is een formulier invullen. Met dat formulier proberen wij zo veel mogelijk informatie over jouw hond of kat te verzamelen. Hoe is zijn of haar gedrag? Heeft hij speciale behoeftes? Is er een medisch probleem? Al deze achtergrondinformatie helpt ons om snel een goed nieuw thuis te vinden, precies zoals je dat voor ogen hebt. Zodat jouw gekoesterde harige vriend ook in de toekomst niets aan zorg en liefde tekort komt. Het is handig om in jouw testament alvast naar deze regeling  te verwijzen; dan weet je zeker dat jouw huisdier in goede handen is. Bij DOA staat het welzijn van het dier altijd voorop. Mede om die reden is  ‘Als de baas er niet meer is’ een kosteloze service. Wel zijn we erg blij als je ons met een gift wilt steunen.

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Alexander Bulthuis via a.bulthuis@doamsterdam.nl of op 06- 579 97 471 (tijdens kantooruren).