Alleen maar gelukkige huisdieren

Help mee!
Word donateur
Help de asielkatten

Minder stress bij katten

Van stress kunnen katten ziek worden. Of ze stoppen met eten. Andere katten krijgen een kort lontje of worden juist bang. Sommigen likken zich zelfs kaal van ellende. Asielkatten kunnen veel stress hebben. Ze zijn in een vreemde omgeving, met heel veel andere dieren en vreemde mensen. Daarom halen we alles uit de kast om onze katten zo goed mogelijk in hun vel te laten zitten. 

Meer lezen?

 

 

Dierendag 2019

Acties

Voor het vierde jaar op rij organiseerde tattoostudio Cash and Glory een dierendagactie voor onze asielzoekertjes, met de naam Ink for Animals.

In onze hal werd een professionele pop-up tattoostudio opgezet die behoorlijk wat bekijks trok. En tot in de late avond was het een komen en gaan van enthousiaste deelnemers. De gezette tattoos waren wederom prachtig, de sfeer was relaxed en de opbrengst top!

De volledige dagopbrengst - en dat was een behoorlijk bedrag, gaat helemaal naar onze logees: maar liefst 3907,67 euro! Plus nog een kofferbak vol ingezameld voer en speelgoed. We zijn er echt heel, heel blij mee. Super bedankt, lieve mensen van Cash and Glory!

De vijfde editie van Ink for Animals staat al weer in onze agenda!

 Meld je aan voor de nieuwsbrief

Bekijk de video!
Medisch fonds

Deze brokkenpiloot had met spoed een dure operatie nodig

Help dieren zoals Jon Bon Jovi

Manieren van steunen

Word donateur

Wil jij samen met ons het verschil maken?

Ja, ik wil dat er straks alleen nog maar gelukkige huisdieren zijn!

Word donateur

Steun spoedeisende operaties

Soms heeft een dier acuut medische hulp nodig. Dat zijn vaak kostbare ingrepen die zonder jouw hulp niet mogelijk zouden zijn.

Lever een bijdrage aan het Medisch Fonds

Op een andere manier helpen

Zet je in als bedrijf

Steeds meer bedrijven vinden het leuk en nuttig om de handen uit de mouwen te steken voor een goed doel. Kom je ons ook een dagje helpen? Of zoek je naar andere mogelijkheden om ons te ondersteunen?

Zet je in als bedrijf

Word vrijwilliger

Zonder onze honderden vrijwilligers zouden we niet kunnen doen wat we doen. Iedereen is dan ook meer dan welkom. Kijk op onze vacaturepagina voor meer info. Vrijwilligerswerk bij DOA is leuk, leerzaam en vooral zinvol!

Word vrijwilliger

Ook interessant:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief