Stand van zaken nieuwe speelvelden

Goed nieuws: de hondenvelden zijn helemaal klaar! De drainage is geplaatst en de paden zijn opnieuw getegeld. Onze honden kunnen nu het gehele jaar door heerlijk droog rondrennen! Enkel de zwembaden dienen nog geplaatst te worden; we verwachten dat deze half juni/ begin juli worden geleverd en dus geplaatst kunnen worden.

De werkmannen zijn begonnen aan de vloerverwarming in de kennels en dit verloopt ook voorspoedig. A1 t/m A4 zijn klaar. Aan de A5 t/m A8 en de Reso worden momenteel hard gewerkt: vloerverwarming erin, aansmeren, opnieuw tegelen. Vervolgens zal de goot nog ‘gecoat’ moeten worden en naar verwachting is dit in zijn geheel klaar tegen het einde van de maand mei.

Verder worden er zonnepanelen geplaatst zodat DOA op een duurzame wijze zijn eigen energie kan opwekken. Het is nog onbekend wanneer deze exact geplaatst gaan worden, maar wij verwachten niet dat iemand hier hinder van zal ondervinden.

Een hoop mooie vorderingen waar wij erg blij en tevreden mee zijn. Een ding is zeker aan een verbouwing: niks loopt als gepland. Niet alles valt dus in te calculeren en zo kan de omgeving soms voor verassingen zorgen. Wij proberen de verbouwing in ieder geval zo snel mogelijk af te ronden zodat onze dieren en wij zelf er zo min mogelijk hinder van ervaren. Wij zijn blij dat het tot dusver redelijk soepel en (voor)spoedig verloopt.