Sommige dieren hebben langer hulp nodig

Sommige dieren zitten langer bij ons in het asiel dan wij – en zij – zouden willen. Ze moeten geopereerd worden of vertonen angstig gedrag. Voor al deze dieren geldt: wij doen wat nodig is om ze een tweede kans te geven. Voor wie doen we dat? En: wie doen dat? Laten we even kennismaken.

Maak kennis met onze dieren

Helaas zitten een aantal van onze dieren al langere tijd bij DOA. Ze hebben een medisch probleem, of hebben speciale aandacht nodig. Deze dieren moeten vaak het langst wachten op een fijn nieuw thuis, terwijl juist zij enorm gebaat zijn bij een warm nest! Met een liefdevol baasje dat aandacht heeft voor hun speciale behoeftes bloeien ze helemaal op. 

 

Maak kennis met onze langzitters

Dit zijn onze mensen

Dieren die extra aandacht nodig hebben, helpen wij een handje. Bijvoorbeeld met bijzondere medische zorg en extra trainingsmogelijkheden. Of met een pleeggezin, waar een dier veilig kan opgroeien en wennen. Een fijne omgeving waar zij kunnen wachten op hun definitieve baasje. 

Majori

Wij ❤️ asieldieren, jij toch ook?

De leukste dieren vind je in het asiel, maar dat weet lang niet iedereen. Daarom hebben we superleuke stickers en tassen laten maken. Al onze vrienden ontvangen rond 1 oktober een mailing met een sticker op de mat! Wil jij nu vast een sticker of tas kopen?

Bestel nu

Vergeet onze kanjers niet!

Lekker veel knuffels, meer tijd samen, wat lekkers; 4 oktober is de dag dat elk baasje zijn trouwe makkertje extra verwent. De honden, katten en konijnen bij DOA krijgen alle zorg en aandacht die ze nodig hebben, maar ze hebben geen baasje die ze op dierendag extra in het zonnetje zet.

Zorg jij ervoor dat ze zich even superspeciaal voelen?

 

Doneer 'n kleine of grote lekkernij