Rondleiding

Ben je benieuwd naar wat we allemaal doen bij DOA? Tijdens een rondleiding laten we je graag alles zien!

Een kijkje in de keuken

Elke eerste en derde zaterdag van de maand heten we je van harte welkom tijdens een van onze rondleidingen. We laten je dan alle krochten van ons gebouw zien, je komt langs onze honden, katten en konijnen en we vertellen je precies wat we wel en ook wat we niet doen. Laat je verrassen! Een rondleiding is kosteloos en duurt ongeveer een uur. Kinderen – mits er een ouder bij is – zijn welkom. Onze ervaring is wel dat het voor jonge kinderen lastig kan zijn om een uur lang stilletjes naar iemand te luisteren. Fijn als je daar rekening mee houdt.

Aanmelden

Wanneer je je aanmeldt ontvang je van ons een bevestiging. Zo weet je zeker dat we op je rekenen. Mocht je verhinderd zijn, stellen we het erg op prijs als je ons dat tijdig laat weten. Het aantal deelnemers is namelijk beperkt en als jij niet kunt, komt je plekje vrij voor iemand anders.

 

De rondleiding begint om 11.00 uur en duurt ongeveer een uurtje. Vul het formulier hieronder in om je plekje te reserveren. 

Ik wil aan een rondleiding meedoen

Naam is verplicht
Achternaam is verplicht
Telefoonnummer is verplicht
Straat is verplicht
Huisnummer is verplicht
Postcode is verplicht
Woonplaats is verplicht

Doe je met ons mee? 

We hopen natuurlijk dat je net zo enthousiast wordt over DOA als wij dat zijn; misschien raak je wel zo geïnspireerd dat je op de een of andere manier met ons mee wilt doen? Kijk dan ook nog even hier hoe je ons kunt helpen.