Vrijwilliger Marijke

Naast dat onze dieren worden verzorgd, is het natuurlijk ook belangrijk dat wij bereikbaar zijn en mensen goed te woord kunnen staan. Marijke en haar teckel Moosje nemen al bijna vier jaar, twee dagen per week de telefoon op bij DOA. Marijke beantwoordt vragen, verwijst mensen door en biedt een luisterend oor. Daarnaast reist Marijke de hele stad door om zo nodig dieren of donaties op de halen! Marijke: 'Ik vind het zo leuk dat ik met dit werk mens EN dier kan helpen. Ik leer veel van de mensen die ik spreek, en vind het fijn dat ik hen de weg kan wijzen. Zo zijn niet alleen de dieren geholpen, maar ook de baasjes van Amsterdam!'

Doneer nu

Elk dier verdient het om gered te worden. Zeker dieren die de dupe zijn geworden van de coronacrisis. Wij zien veel meer dieren dan daarvoor met een enorme nare start. Ze zijn ziek, angstig en zelfs mishandeld. DOA geeft ze alle zorg, aandacht en liefde die ze nodig hebben. Dat kost veel geld.

Wil jij ons steunen? Wij zijn het grootste en een-na-oudste asiel van Nederland. Maar we zijn ook een kleine, zelfstandige stichting die afhankelijk is van uw giften om de zorg voor deze dieren waar te kunnen maken.

Doneer nu