Majori

Maak kennis met Majori

Majori is officieel een ‘kynologisch gedragstherapeut’ (oftewel gedrags-therapeut voor onze asielhonden) en werkt al 17 jaar bij DOA! Honden kunnen soms moeilijk geplaatst worden omdat ze heftig probleemgedrag vertonen. Bijvoorbeeld agressie naar mensen of honden toe, auto’s najagen, overmatige angst of het niet alleen kunnen zijn. Majori kijkt wat er met de hond aan de hand is en stelt een trainings programma op. Daar gaan onze dierenverzorgers en vrijwilligers dan mee aan de slag. Wat vindt Majori het leukst aan haar baan? ‘Dat is makkelijk: dat een hond, die eerst moeilijk gedrag vertoonde, na het trainen alsnog een fijn nieuw baasje krijgt. Daar doe ik het echt voor’. Super goed, Majori, dat onze asielhonden daardoor een tweede kans krijgen op geluk!

Doneer nu

Elk dier verdient het om gered te worden. Zeker dieren die de dupe zijn geworden van de coronacrisis. Wij zien veel meer dieren dan daarvoor met een enorme nare start. Ze zijn ziek, angstig en zelfs mishandeld. DOA geeft ze alle zorg, aandacht en liefde die ze nodig hebben. Dat kost veel geld.

Wil jij ons steunen? Wij zijn het grootste en een-na-oudste asiel van Nederland. Maar we zijn ook een kleine, zelfstandige stichting die afhankelijk is van uw giften om de zorg voor deze dieren waar te kunnen maken.

Doneer nu