Onze mensen

Onze redders in nood doen alles om dieren een nieuwe kans te geven. Medicatie geven, zorgen voor socialisatie en begeleiding en natuurlijk uiteindelijk zorgen voor de juiste match tussen dier en baasje. Wie zijn dat zoal? Hier kun je even kennismaken.

Maak kennis met Majori

Majori is officieel een ‘kynologisch gedragstherapeut’ (oftewel gedragstherapeut voor onze asielhonden) en werkt al 17 jaar bij DOA! Honden kunnen soms moeilijk geplaatst worden omdat ze heftig probleemgedrag vertonen. Wat voor gedrag is dat en hoe helpt Majori precies? 

Lees meer

Vrijwilliger Marijke

Marijke en haar teckel Moosje nemen al bijna vier jaar, twee dagen per week de telefoon op bij DOA. Marijke beantwoordt vragen, verwijst mensen door en biedt een luisterend oor. Daarnaast reist Marijke de hele stad door om zo nodig dieren of donaties op de halen!

Wat vindt Marijke het leukst aan haar vrijwilligersbaan? 

Lees meer

Patty & Priscilla

Priscilla loopt ruim anderhalf jaar mee met het hondenteam van DOA. Eerst als vrijwilliger, daarna heeft ze een aantal maanden werkervaring opgedaan en nu is ze weer vrijwilliger. Onlangs kwam zij langs om DOA aan haar moeder te laten zien. Dat vonden wij een mooie aanleiding voor een gesprek.

Lees meer

Doneer nu

Elk dier verdient het om gered te worden. Zeker dieren die de dupe zijn geworden van de coronacrisis. Wij zien veel meer dieren dan daarvoor met een enorme nare start. Ze zijn ziek, angstig en zelfs mishandeld. DOA geeft ze alle zorg, aandacht en liefde die ze nodig hebben. Dat kost veel geld.

Wil jij ons steunen? Wij zijn het grootste en een-na-oudste asiel van Nederland. Maar we zijn ook een kleine, zelfstandige stichting die afhankelijk is van uw giften om de zorg voor deze dieren waar te kunnen maken.

Doneer nu