Rocky

Rocky

Een knappe kop op de foto, wie wil deze Jack Russel nou niet adopteren? Meer mensen hebben dit gedacht en hebben hem daarom gered van Marktplaats. Rocky is niet de makkelijkste en daarom is hij wel vijf keer (!) op diezelfde Marktplaats beland. De laatste eigenaar kon het niet over zijn hart verkrijgen hem weer op het internet te zetten en bracht hem naar de DOA ReddingsBrigade.

Hier bij DOA zien wij een gestreste hond die in zijn kennel van gekkigheid niet meer weet wat hij moet doen. Wandelen en spelen vindt hij heerlijk, maar alleen achterblijven zorgt ervoor dat hij gaat ijsberen. Hij heeft flinke verlatingsangst wat in onze ogen grotendeels door alle verhuizingen komt. Wij proberen hem hier extra veel aandacht te geven, zorgen dat hij bij collega’s op kantoor mag relaxen en hebben hem opgenomen in extra trainingssessies. Wanneer Rocky toe is aan een nieuw forever-baasje zal extra begeleiding komen vanuit onze gedragsdeskundige en het hondenteam om te zorgen dat het deze keer wel echt goed gaat met en voor Rocky!

*NB: Rocky is helaas niet te reserveren voor adoptie

Terug naar onze dieren

Doneer nu

Elk dier verdient het om gered te worden. Zeker dieren die de dupe zijn geworden van de coronacrisis. Wij zien veel meer dieren dan daarvoor met een enorme nare start. Ze zijn ziek, angstig en zelfs mishandeld. DOA geeft ze alle zorg, aandacht en liefde die ze nodig hebben. Dat kost veel geld.

Wil jij ons steunen? Wij zijn het grootste en een-na-oudste asiel van Nederland. Maar we zijn ook een kleine, zelfstandige stichting die afhankelijk is van uw giften om de zorg voor deze dieren waar te kunnen maken.

Doneer nu