Pokemons Weedle & Pidgey

Weedle & Pidgey zijn helaas een verhaaltje dat demonstratief is voor broodfok. Zij zijn gered samen met nog 15 andere katten. De politie kwam deze broodfokkers op het spoor omdat veel mensen klachten hadden omdat hun kitten ziek was of zelfs dood was gegaan. Weedle & Pidgey en al hun broertjes en zusjes waren allemaal half kaal en hadden overal wondjes. Bij de DOA ReddingsBrigade halen wij alles uit de kast om de wonden en kale plekken onder controle te krijgen. We hebben verschillende soorten voer en medicatie geprobeerd en het gaat een stuk beter, maar de problemen zijn nog niet helemaal verholpen. Het is in ieder geval minder erg dan toen ze bij ons kwamen. Wij geven de moed niet op! De katjes zijn heel lief maar nog een beetje angstig. Ze moeten echt het vertrouwen terugwinnen in de mens. Zij zullen ook samen geplaatst worden omdat ze veel steun bij elkaar zoeken en gewend zijn om met andere katten te leven. Maar wij weten natuurlijk als geen ander hoe het perfecte baasje voor hen te vinden wanneer ze zo ver zijn. Voor nu hebben Weedle & Pidgey vooral onze blijvende inzet en toewijding nodig, maar ze zullen er zeker komen!

*NB: Weedle & Pidgey zijn helaas niet te reserveren voor adoptie

Terug naar onze dieren

Doneer nu

Elk dier verdient het om gered te worden. Zeker dieren die de dupe zijn geworden van de coronacrisis. Wij zien veel meer dieren dan daarvoor met een enorme nare start. Ze zijn ziek, angstig en zelfs mishandeld. DOA geeft ze alle zorg, aandacht en liefde die ze nodig hebben. Dat kost veel geld.

Wil jij ons steunen? Wij zijn het grootste en een-na-oudste asiel van Nederland. Maar we zijn ook een kleine, zelfstandige stichting die afhankelijk is van uw giften om de zorg voor deze dieren waar te kunnen maken.

Doneer nu