Pako

Pako werd bij ons gebracht met een pijnlijke bijtwond op zijn staart. Zijn oude baasje had geen rekening gehouden met de verantwoordelijkheid van het zorgen voor een kat en kon de kosten van de operatie niet betalen. Helaas was de wond te diep en kon de staart niet meer genezen. De DOA ReddingsBrigade heeft hem opgevangen en zijn staart gedeeltelijk geamputeerd. Gelukkig gaat het nu een stuk beter met hem en is Pako nog steeds even vrolijk, speels en aanhankelijk als voor de operatie. Katten hebben hun staart voornamelijk nodig om evenwicht te houden en vaart te maken tijdens een sprong, maar zijn zonder staart gelukkig ook nog steeds erg behendig! Pako is een jonge speelse ondeugende kater die erg van aandacht en eten houdt, wat met zijn kap soms wat lastig is. Gelukkig geneest de wond van de operatie erg goed, en kan hij binnenkort weer zonder kap achter balletjes aan rennen.

*NB: Pako is helaas niet te reserveren voor adoptie

Terug naar onze dieren

Doneer nu

Elk dier verdient het om gered te worden. Zeker dieren die de dupe zijn geworden van de coronacrisis. Wij zien veel meer dieren dan daarvoor met een enorme nare start. Ze zijn ziek, angstig en zelfs mishandeld. DOA geeft ze alle zorg, aandacht en liefde die ze nodig hebben. Dat kost veel geld.

Wil jij ons steunen? Wij zijn het grootste en een-na-oudste asiel van Nederland. Maar we zijn ook een kleine, zelfstandige stichting die afhankelijk is van uw giften om de zorg voor deze dieren waar te kunnen maken.

Doneer nu