Macho en Kees

Macho en Kees

Macho en Kees hebben allebei een nare start gehad maar elkaar helemaal gevonden bij DOA! Macho is mishandeld door de eigenaar. Hij heeft door mishandeling verschillende breuken gehad, waaronder aan zijn bekken. Macho is nu bijna helemaal genezen, hij heeft alleen nog steeds een beetje een gek loopje maar dat maakt hem juist uniek. Kees is een ander verhaal. Hij is zwaar verwaarloost en heeft gezien hoe zijn broertje mishandeld werd. Ook dit is natuurlijk mishandeling. Hij is lange tijd ziek geweest en het heeft lang geduurd voordat wij hem beter hebben kunnen maken. Het gaat nu heel goed met hem, maar hij heeft nog wel een chronische (gelukkig niet besmettelijke) nies. Hij kan hier nog overheen groeien omdat hij jong is maar hij kan het ook houden voor zijn hele leven.

Ze zijn beide heel lief en sociaal en dikke maatjes die altijd bij elkaar liggen en elkaar lekker wassen. Gelukkig zijn Macho en Kees nu een succesverhaal van de DOA ReddingsBrigade! Ze hebben met onze hulp grote obstakels overwonnen en hebben nu vooral elkaar nodig.

*NB: Macho en Kees zijn helaas niet te reserveren voor adoptie

 

Terug naar onze dieren

Doneer nu

Elk dier verdient het om gered te worden. Zeker dieren die de dupe zijn geworden van de coronacrisis. Wij zien veel meer dieren dan daarvoor met een enorme nare start. Ze zijn ziek, angstig en zelfs mishandeld. DOA geeft ze alle zorg, aandacht en liefde die ze nodig hebben. Dat kost veel geld.

Wil jij ons steunen? Wij zijn het grootste en een-na-oudste asiel van Nederland. Maar we zijn ook een kleine, zelfstandige stichting die afhankelijk is van uw giften om de zorg voor deze dieren waar te kunnen maken.

Doneer nu