Lulu

Lulu

Hi ❤️ Wij van de Reddingsbrigade willen je graag voorstellen aan onze Lulu!

Haar naam is Lulu en zij is een Duitse herder van ongeveer 6 maandjes oud en heeft helaas een hele slechte start gehad van haar jonge leven. Ze is nu een paar weken bij DOA omdat haar vorige baasjes niet meer voor haar konden zorgen. Ze is als pupje gekocht in België bij de broodfokkers. Ze was erg ziek en heeft dagenlang bij de dierenarts gelegen met een ernstige longontsteking en we wisten niet zeker of ze het wel ging halen. Het gaat nu met de hulp van DOA gelukkig een stuk beter met lieve Lulu, maar ze heeft waarschijnlijk blijvende longschade en zal nooit de conditie krijgen van een sportieve hond. Nu geniet ze volop bij haar pleeggezin waar ze heel veel liefde krijgt en goed kan herstellen.

*NB: Lulu is helaas niet te reserveren voor adoptie

Lees hier onze tips waar op te letten

Terug naar onze dieren

Doneer nu

Elk dier verdient het om gered te worden. Zeker dieren die de dupe zijn geworden van de coronacrisis. Wij zien veel meer dieren dan daarvoor met een enorme nare start. Ze zijn ziek, angstig en zelfs mishandeld. DOA geeft ze alle zorg, aandacht en liefde die ze nodig hebben. Dat kost veel geld.

Wil jij ons steunen? Wij zijn het grootste en een-na-oudste asiel van Nederland. Maar we zijn ook een kleine, zelfstandige stichting die afhankelijk is van uw giften om de zorg voor deze dieren waar te kunnen maken.

Doneer nu