You can adopt me I am a misfit

My name is Gieltje (met George)

Ik ben een drukke jonge meid, met veel energie. Ik houd van gezelligheid, dus ben ik heel blij dat ik bij DOA de liefde van mijn leven heb ontmoet.
Aanhankelijk Actief Lief Nieuwsgierig Ondernemend

Gieltje (met George)'s passport

Levensfase Jong
Geslacht Voedster
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Ja
Diernummer DOA 47753
Adoptiekosten 60 euro
Extra zorg
  • Medicatie : Ja
  • Vachtverzorging : Weinig
Buitenbeentje

Ik ben een buitenbeentje. Daarom mag ik de rest van mijn leven gratis naar de dierenarts van DOA, mocht ik last krijgen van mijn huid. Ook kun je bij DOA korting krijgen op mijn voer en kun je hulp vragen als je hulp nodig hebt bij mijn gedrag.

Do you think we match? Nice, let's meet each other some time!

Plan een bezoek

Reden opname

Ik ben gevonden op straat. Ik kon nog niet zo goed voor mezelf zorgen, dus dat was extra eng voor mij. Daarom ben ik nu soms wat voorzichtig.

Soort baasje

Binkies maken, overal op en in springen, rondjes rennen, yeah! Soms ben ik zelf verbaasd over wat ik allemaal kan. Leergierig ben ik ook. Er zit wel wat brainpower in mijn koppie. Dus leer me trucjes, zoals op de rug springen als je voorover gebogen zit. Geef me veel ruimte om te rennen. Ook fijn als ik regelmatig nieuwe uitdagingen krijg, bijvoorbeeld door brokjes te verstoppen in een theedoosje dat ik dan zelf open moet zien te krijgen. Gelukkig word ik in oktober gesteriliseerd, zodat ik later geen nare ziektes krijg in mijn buik. Maar daarvoor hoef ik niet hier te blijven, nee hoor. Het liefst gaan George en ik snel mee naar een nieuw huis. Met jou misschien?

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met kinderen samenwonen : Ja, bij oudere kinderen

Met kinderen samenwonen : Ja, bij oudere kinderen

Binnen- of buitenkonijn : Binnenkonijn

Binnen- of buitenkonijn : Binnenkonijn

Points of attention

Fysieke aandachtspunten

Gieltje ziet slecht. Als je haar plotseling benadert, schrikt ze. Ze zoekt een baasje dat hier rekening mee houdt. Gieltje heeft symptomen van E. Cuniculi vertoond. Het overgrote deel van de konijnen is drager van de parasiet die deze ziekte veroorzaakt. De parasiet kan zich vermeerderen als de weerstand van het konijn is verlaagd, bijvoorbeeld door stress of door een andere ziekte. Symptomen van een EC-uitbraak zijn veel drinken en plassen of zelfs verlammingsverschijnselen. In sommige gevallen kunnen de verlammingsverschijnselen ernstig en hardnekkig worden en niet meer op behandeling reageren. Met genoemde verschijnselen kan bij de dierenarts van DOA gebruik worden gemaakt van korting.

Aandachtspunten gedrag

Geen aandachtspunten bekend.

Adopt or support Gieltje (met George)

Adopt Gieltje (met George)

Do you think Gieltje (met George) and you match? Then make an appointment for a meeting

Plan een bezoek

Support DOA

Is adopting an animal nothing for you but do you still want to support DOA? read more...

Manier van steunen