Buitenbeentjes

Ben je minder waard wanneer je als hond, kat of konijn niet 100% perfect bent? Wij vinden van niet. We noemen deze logees liefdevol: onze Buitenbeentjes. En in onze optiek verdienen juist zij een tweede kans!

Wat zijn Buitenbeentjes?

Buitenbeentjes zijn dieren die tijdelijk of de rest van hun leven extra zorg en aandacht nodig hebben. Ze hebben namelijk een medisch probleem of vertonen gedrag dat nog wat aandacht behoeft. Jammer genoeg moeten deze Buitenbeentjes vaak het langst wachten op een fijn nieuw thuis. Terwijl juist zij enorm gebaat zouden zijn bij een warm nest waar ze een tweede kans krijgen. Een nest met een liefdevol baasje dat aandacht heeft voor hun speciale behoeftes. Om dat toch mogelijk te maken, helpen wij ze een handje. 

Doe een donatie

Adopteren van een Buitenbeentje

Zou jij best een Buitenbeentje willen adopteren, maar ben je een beetje huiverig voor de dierenartskosten die gepaard gaan met bijvoorbeeld een chronische medische aandoening? DOA helpt mee. Zo kun je in veel gevallen gratis of met korting bij onze dierenarts terecht en je krijgt ook nog eens korting op bijvoorbeeld medicatie. Zo zorgen we er samen voor dat het verzorgen van een Buitenbeentje betaalbaar blijft. Misschien is je oog juist gevallen op een Buitenbeentje dat geholpen moet worden met zijn gedrag? En hoewel je over voldoende liefde en tijd beschikt, heb je geen idee hoe dat moet? Ook dan sta je er niet alleen voor. 

 

Hulp op maat

Onze ondersteuning is altijd op maat. Woon je bijvoorbeeld ver weg, dan is het waarschijnlijk niet haalbaar om gebruik te maken van onze dierenarts. In dat geval verzinnen we samen een oplossing die wel bij jouw omstandigheden past. Als je al best wat weet over diergedrag, dan kan onze gedragsbegeleiding misschien wat minder intensief. En als je onze hulp helemaal niet (meer) nodig hebt, dan is natuurlijk ook helemaal goed!

Maak kennis met onze Buitenbeentjes!

Honden Katten Konijnen

Bekijk de succesverhalen

Gelukkig zijn er al een heleboel Buitenbeentjes geadopteerd! Lees hier hoe goed onze Buitenbeentjes terecht zijn gekomen.

 Naar de succesverhalen