Celesta - Receptionist

Sinds 2012 werk ik bij DOA bij de receptie. Ik ontvang mensen en doe alles wat met klantenservice te maken heeft. Ook ontvangen we dieren voor het asiel, pension en Doggy Daycare. Ik vind de diversiteit tussen het werken met mensen en dieren het leukst. En dan eigenlijk niet met dieren, maar voor dieren. Daar bedoel ik mee dat ik mijn best doe zodat dieren een beter leven krijgen. Ik ben heel erg blij dat wij als DOA het verschil kunnen maken voor dieren en dat wij ze kunnen geven wat ze nodig hebben.  

Het raakt mij heel erg hoe mensen met dieren omgaan; in positieve en negatieve zin. We zien soms dieren bij DOA terechtkomen dat je denkt: hoe heb je het kunnen laten gebeuren. Maar ook de andere kant: dat iemand een dier adopteert en daar helemaal voor gaat. 

Doneer nu

Steun ons Medisch Noodfonds en red zieke of gewonde dieren 

Sommige dieren die bij ons worden gebracht zijn er zo slecht aan toe dat ze direct onze hulp nodig hebben. Gelukkig krijgen deze knokkers bij DOA direct de zorg die ze nodig hebben. Dat kan een operatie zijn, fysiotherapie, medicatie of speciale voeding. Net wat ze nodig hebben om weer helemaal op te knappen. Want DOA vindt dat elk dier een tweede kans verdient. 

Al deze ingrepen, protheses, medicatie en zorg kosten ontzettend veel geld. Daarom is er het Medisch Noodfonds. Voor al die levenslustige kanjers die nog lang niet klaar zijn met rennen, spelen, kroelen en knuffelen. Sponsor jij deze opknappertjes?  

Doneer nu