Onze mensen

Het oplappen van dieren met pech kost naast geld veel kennis, liefde en toewijding. Dat hebben onze collega’s bij DOA gelukkig ten overvloede! Ben je benieuwd naar de mensen die onze opknappertjes helpen?

Maak kennis met Rianne

‘Eigenlijk kan ik me niet anders voorstellen dan werken bij DOA, terwijl ik hier nog maar drie jaar aan de slag ben. Wat ik het allerleukst vind aan het werken bij DOA? Dat vind ik heel moeilijk te zeggen omdat ik zo veel leuk vind.'

Lees meer

Maak kennis met Celesta

Sinds 2012 werk ik bij DOA bij de receptie. Ik ontvang mensen en doe alles wat met klantenservice te maken heeft. Ook ontvangen we dieren voor het asiel, pension en Doggy Daycare.'

Wat vindt Celesta het leukst aan haar baan? 

Lees meer

Doneer nu

Steun ons Medisch Noodfonds en red zieke of gewonde dieren 

Sommige dieren die bij ons worden gebracht zijn er zo slecht aan toe dat ze direct onze hulp nodig hebben. Gelukkig krijgen deze knokkers bij DOA direct de zorg die ze nodig hebben. Dat kan een operatie zijn, fysiotherapie, medicatie of speciale voeding. Net wat ze nodig hebben om weer helemaal op te knappen. Want DOA vindt dat elk dier een tweede kans verdient. 

Al deze ingrepen, protheses, medicatie en zorg kosten ontzettend veel geld. Daarom is er het Medisch Noodfonds. Voor al die levenslustige kanjers die nog lang niet klaar zijn met rennen, spelen, kroelen en knuffelen. Sponsor jij deze opknappertjes?  

Doneer nu