Rakker

Eind februari kwamen bij DOA het vrolijke duo Rakker en Jaapie binnen. De reden was minder leuk, hun baasje is namelijk overleden. Met Jaapie is er behalve dat hij doof is, niks mis. Bij Rakker daarentegen zagen wij dat hij wat moeilijk liep. Nou is hij in het verleden al eens aan zijn knieën geopereerd, maar helaas moest er weer een kruisband operatie plaatsvinden. Nu de operatie geweest is, moet hij nog een tijdje revalideren en langs onze inpandige fysiotherapeut voor een behandelplan. Dit traject gaat nog wel even duren en het liefst zien wij Rakker revalideren in een pleeggezin. Dit is wel bewerkelijk en dat realiseren wij ons goed. Ook krijgt een pleeggezin Jaapie er ook bij, want deze twee zijn onafscheidelijk. Wanneer Rakker volledig hersteld is, hopen wij dat hij Jaapie weer kan bijhouden en dat zij weer samen kattenkwaad kunnen uithalen. 

Terug naar onze dieren

Doneer nu

Steun ons Medisch Noodfonds en red zieke of gewonde dieren 

Sommige dieren die bij ons worden gebracht zijn er zo slecht aan toe dat ze direct onze hulp nodig hebben. Gelukkig krijgen deze knokkers bij DOA direct de zorg die ze nodig hebben. Dat kan een operatie zijn, fysiotherapie, medicatie of speciale voeding. Net wat ze nodig hebben om weer helemaal op te knappen. Want DOA vindt dat elk dier een tweede kans verdient. 

Al deze ingrepen, protheses, medicatie en zorg kosten ontzettend veel geld. Daarom is er het Medisch Noodfonds. Voor al die levenslustige kanjers die nog lang niet klaar zijn met rennen, spelen, kroelen en knuffelen. Sponsor jij deze opknappertjes?  

Doneer nu