DOA in het nieuws

DOA in het nieuws

De afgelopen tijd zijn wij regelmatig in het nieuws over de ‘coronahuisdieren’ andere belangrijke onderwerpen. Hiermee vertellen wij de verhalen van onze dieren en geven wij voorlichting.  

Bekijk hier de verschillende nieuwsberichten en filmpjes: 

Rapportage in het Parool

Wow! Wat een mooi portret van DOA in het Parool! Honden, katten en konijnen: in dierenasiel DOA worden dagelijks afgedankte huisdieren binnengebracht die soelaas moesten bieden in coronatijd. ‘Deze puppy was bang voor alles, maar kijk: helemaal opgebloeid.’  

Bekijk hier het artikel

 

 

Doneer nu

Sommige dieren die bij ons worden gebracht zijn er zo slecht aan toe dat ze direct onze hulp nodig hebben. Gelukkig krijgen deze knokkers bij DOA direct de zorg die ze nodig hebben. Dat kan een operatie zijn, fysiotherapie, medicatie of speciale voeding. Net wat ze nodig hebben om weer helemaal op te knappen. Want DOA vindt dat elk dier een tweede kans verdient. 

Al deze ingrepen, protheses, medicatie en zorg kosten ontzettend veel geld. Daarom is er het Medisch Noodfonds. Voor al die levenslustige kanjers die nog lang niet klaar zijn met rennen, spelen, kroelen en knuffelen. Sponsor jij deze opknappertjes? 

Doneer nu