Opknappertjes zoeken sponsors

Stel je voor. Je hebt zoveel pijn in je knietjes dat je niet meer kan lopen. Maar je baasje heeft geen geld om je te helpen. Of stel je voor dat je wordt aangereden en zwaargewond wordt achtergelaten. Gelukkig krijgen dieren die bij DOA terechtkomen, alle hulp die ze nodig hebben. Van operaties tot fysiotherapie, van medicatie tot de broodnodige knuffel. Maak je kennis met onze opknappertjes en de mensen die hen verzorgen? 

Onze dieren

Versleten gewrichten door onzorgvuldig fokken, verwaarlozing of simpelweg voor dood achtergelaten: het overkomt jaarlijks vele duizenden dieren. Als ze geluk hebben, komen ze bij ons terecht en kunnen wij ze een tweede kans geven. Ben je benieuwd naar wie deze opknappertjes zijn?

Lees meer over onze dieren

Onze mensen

Het oplappen van dieren met pech kost naast geld veel kennis, liefde en toewijding. Dat hebben onze collega’s bij DOA gelukkig ten overvloede! Ben je benieuwd naar de mensen die onze opknappertjes helpen? 

Lees meer over onze mensen

Linke soep bij mooi weer

De zomer: niet zonder gevaar

Het warme weer is heerlijk, maar niet zonder gevaar voor je harige huisgenoot. Er zijn een aantal dingen waar je op kunt letten. Wat zijn deze dingen? 

Lees snel meer

DOA in het nieuws

De afgelopen tijd zijn wij regelmatig in het nieuws over de ‘coronahuisdieren’ andere belangrijke onderwerpen. Hiermee vertellen wij de verhalen van onze dieren en geven wij voorlichting.  

Bekijk hier de items

Vaccineren: ook voor onze dieren belangrijk

Op dit moment wordt er veel gesproken over vaccinaties voor mensen. Maar vaccinaties voor dieren zijn ook erg belangrijk!

 Lees hier waarom

Doneer nu

Steun ons Medisch Noodfonds en red zieke of gewonde dieren 

Sommige dieren die bij ons worden gebracht zijn er zo slecht aan toe dat ze direct onze hulp nodig hebben. Gelukkig krijgen deze knokkers bij DOA direct de zorg die ze nodig hebben. Dat kan een operatie zijn, fysiotherapie, medicatie of speciale voeding. Net wat ze nodig hebben om weer helemaal op te knappen. Want DOA vindt dat elk dier een tweede kans verdient. 

Al deze ingrepen, protheses, medicatie en zorg kosten ontzettend veel geld. Daarom is er het Medisch Noodfonds. Voor al die levenslustige kanjers die nog lang niet klaar zijn met rennen, spelen, kroelen en knuffelen. Sponsor jij deze opknappertjes?

Doneer nu