Open dag/ Rommelmarkt

Op 5 oktober is er bij DOA een onwijs gezellige rommelmarkt, kom lekker snuffelen om te ontdekken of er voor jou of je lieve viervoeter iets leuks te scoren valt. Van al dat gesnuffel krijg je natuurlijk ontzettende trek! Proef dan van onze heerlijke zelfgebakken taarten. Ook kun je je inschrijven voor 1 van onze workshops of meedoen aan een rondleiding.

Workshops

Geef je op voor de honden doe dag op 5 oktober! Naast de gezellige rommelmarkt kan je, je opgeven om mee te doen met verschillende workshops met je eigen hond! Om er voor te zorgen dat het voor de honden ook leuk blijft kan je voor maximaal twee workshops inschrijven. Naast de leuke workshops kan je ook langs de dierenfysiotherapeut voor een check-up van je hond en maakt onze fotograaf een prachtig portret van jou viervoeter!

Welke honden kunnen er meedoen? Nou allemaal! Van pup tot senior, zowel groot als klein, iedereen is welkom. Helaas kunnen niet alle honden mee doen aan alle workshops, maar uitdagingen genoeg. Zorg er voor dat je hond in goede conditie is en niet ziek is. Alle honden dienen aangelijnd te zijn op het terrein van DOA. Voor de workshops is het van belang dat alle honden een degelijke halsband of tuig dragen met een korte , vaste lijn. Een flexi of rol-lijn is niet zo heel handig voor de workshops. Neem genoeg lekkere snoepjes mee en zorg dat je voor de zekerheid een poepzakje bij de hand heb;)!

Heb je, je ook aangemeld voor de rondleiding? Super leuk, maar houd er rekening mee dat de hond niet mee de kennel in kan!

Kosten:

- Fun €10

- Gehoorzaamheid €7.50

- Behendigheid €10

- Detectie €10

- Hersenwerk in groep €10

- Hersenwerk 1 op 1 €15

Vul hier het formulier in voor aanmelding.

 

 

 

 

 

Een kijkje in de keuken

Ben je benieuwd naar wat we allemaal doen bij DOA? Tijdens een rondleiding laten we je graag alles zien!

 Meld je hier aan voor een rondleiding

Rommelmarkt

Op 5 oktober is er bij DOA een onwijs gezellige rommelmarkt, kom lekker snuffelen om te ontdekken of er voor jou of je lieve viervoeter iets leuks te scoren valt. Van al dat gesnuffel krijg je natuurlijk ontzettende trek! Proef dan van onze heerlijke zelfgebakken taarten.