Ook baby's helpen?

 

Op straat gedumpt, uit huis geplaatst, illegaal gefokt, bij de vuilnis gezet: je leven zal zo maar beginnen. Toch is dat vaak hoe veel pups, kittens of lampreien (konijnenbaby’s) bij DOA terecht komen. Vaak zijn ze verwaarloosd of ziek. Maar altijd zitten ze vol levenslust, klaar voor een leven dat nog maar net is begonnen! 

Deze pluizige baby’s hebben heel veel extra zorg nodig. Om de twee uur voeding (ook ’s nachts), medische verzorging, socialisatie. Gelukkig heeft DOA een eigen dierenkliniek en pleeggezinnen die deze schatjes opvoeden tot de allerliefste huisgenootjes. 

Al die zorg en aandacht voor onze baby’s kost veel geld.  Help jij ze op weg met een gift? Dan zorgen wij dat ze een super start krijgen en helemaal opknappen, klaar voor een leven lang spelen, knuffelen en luieren. 

Veelgestelde vragen

Kan ik ook direct doneren?

Ja, natuurlijk kan dat. Je kunt doneren via rekeningnummer IBAN NL 49 INGB 0000252696.

Wat doet DOA met mijn geld?

We geven alle dieren een tweede kans! Al meer dan 100 jaar maakt DOA zich sterk om dakloze dieren in Amsterdam te helpen. En met succes. Tegenwoordig vinden we voor bijna ieder dier een nieuw thuis en doen we er alles aan om de 'wachttijd' zo prettig mogelijk te maken. Voor meer resultaten,

 Zie onze projecten
Is DOA lid van de Dierenbescherming?

DOA is een zelfstandige, particuliere organisatie. Wij zijn afhankelijk van de giften van donateurs en van de inkomsten uit onze diverse diensten en producten Daarmee houden we onze organisatie draaiend.

Wat kan ik nog meer doen om te helpen?

Heel veel! Je hulp is hard nodig. Dat kan door vrijwilligerswerk te doen, ons financieel of in natura te steunen, een dier te adopteren of door iets te kopen in onze webshop. 

Wat verdient jullie directeur?

Onze directeur heeft een brutomaandsalaris van 6.013 euro; dit is netto 3749,50.