Leven als een prins

Bob (voorheen Hanky) liep bij zijn oude baas vaak weg. Hij werd niet goed verzorgd, dus geef hem eens ongelijk. Bij zijn nieuwe baasje heeft hij geen enkele reden om er vandoor te gaan. Hij heeft het leven van een prins! 

“Ik wilde eigenlijk al heel lang een kat. Op een gegeven moment vond ik het tijd worden en ben samen met wat vrienden naar een rondleiding bij DOA gegaan. Toen spotte ik Bob al. Daarna heb ik het er nog met veel mensen over gehad. Iedereen zei (terecht) dat ik het al zo lang wilde en het gewoon moest doen! Een week later ben ik met mijn zusje en moeder naar DOA teruggegaan en heb Bob geadopteerd. 

Ik was verbaasd hoe relaxed hij vanaf moment 1 eigenlijk was. Alsof hij er jaren woonde! Ik moest natuurlijk wel gewoon naar kantoor, dat is vlakbij mijn huis. Ik liet iedereen foto’s zien van Bob. Toen heb ik overlegd met de baas of ik Bob niet mee mocht nemen. Die vond het prima.👍Zo gezegd, zo gedaan! Ik heb Bob in een reismand gedaan en voorin de bak van mijn fiets gezet. Toen ik hem losliet toen ging hij een beetje rondlopen en rondkijken. Hij kreeg natuurlijk ontzettend veel aandacht van iedereen. Inmiddels gaat hij bijna iedere dag mee. Hij speelt met iedereen. 💞💞

Hij vindt het leukste om met de meest goedkope dingen te spelen. Plastic van een verpakking bijvoorbeeld. Ik heb ook wel eens wat duurdere spelletjes gekocht en geprobeerd, maar na een halve minuut dan gaat hij ongeïnteresseerd weer zijn eigen ding doen. Zo’n stokje met een veertje eraan was wel een succes. Toen heeft hij me toch wel even laten zien wat voor hoge sprongen hij kan maken! ☺️

Ik heb hem aangeleerd dat als ik op een fluitje blaas, hij weet dat hij avondeten krijgt. Dat was alleen misschien toch niet heel handig... Ik speel af en toe spelletjes op de Playstation en fluit dan mee met de muziek. Dan komt Bob toch wel even kijken waar zijn eten blijft.” 

Wil je nog meer fijne verhalen lezen?

Lees hier verder