Goed nieuws van Sombra

Even wat goed nieuws! 💚 Kennen jullie ‘em nog? Dit is Sombra, onze knapperd die Pasen in heeft geluid. Met zijn nieuwe baasjes! Sombra werd door de vorige eigenaar bij ons gebracht omdat hij onstuimig en vervelend was. Ook had hij ontstoken oren. Onze hondenverzorgers hebben heel veel met hem getraind, zodat hij wat minder druk werd en beter luisterde. Ook hebben wij hem medisch behandeld, onder andere voor zijn oren. En zie hier het resultaat! Na 148 dagen bij ons heeft Sombra een heel fijn nieuw huis. Veel geluk, Sombra!

Sabon en BB Pepper

Mijn naam is Sabon 🐱 en ik wil graag mijn verhaal met jullie delen want de verzorgers hebben het er over dat dit een hele unieke situatie is. ⭐️

Ik heb lange tijd op straat gezworven, dat was niet altijd makkelijk. 🩹 Ik moest af en toe mijn gebied verdedigen tegen soortgenoten, als je goed kijkt zie je nog steeds wat scars van mijn street life. 🥊 Ook was een happie eten 🥘 niet altijd makkelijk te vinden. Maar goed daar gaat dit mooie verhaal niet over! Ik werd door de dierenambulance naar DOA 💚gebracht en ik moest erg wennen. Na een tijdje vertrouwde ik wel een aantal verzorgers 👨‍👩‍👧‍👧waar ik dan lekker mee kon kroelen maar over het algemeen vond ik het allemaal erg spannend. ⚡️

Normaal gesproken heb ik het niet zo op mijn soortgenoten, 🐈 prima om een kennel mee te delen maar liever ben ik gewoon lekker op mezelf. Maar nu zag ik een soortgenoot waarvan ik dacht, dat lijkt me een fijne kameraad. Dus ging ik even uit mijn vertrouwde hoekje en begon een praatje met hem (zijn naam is Pepper) en wat bleek, wat mijn gevoel dus al zei, we hebben een klik! 😺Het blijkt dat hij ook op straat heeft geleefd en hij heeft het wel een tandje zwaarder gehad dan ik. Maar goed, van het ene kwam het andere, we logeerde bij elkaar en hebben enorme lol samen. Eindelijk kon ik me helemaal ontspannen en hetzelfde gold voor Pepper, we gingen er samen op uit en hadden veel plezier. Pepper had al iets sneller vertrouwen in een meneer vrijwilliger 👨 die vaak bij ons op visite kwam, en dus dacht ik: nou, als Pepper, mijn new BB, deze man vertrouwt durf ik het ook! En zo zijn we beide uit een soort isolement gekomen. Echt waar!

Ik zal hierbij een video van mij (ik ben die witte) samen met mijn new BB zetten, dan kun je zien hoe knap we zijn en wat een plezier we samen hebben.

We hebben het hier prima naar ons zin bij DOA 💚maar liever wonen we samen in een huisje 🏠 bij een nieuwe baas. We houden van rust, liever geen jonge kids om ons heen, maar wel mensenknechten die begrijpen dat we niet meteen op schoot zullen komen. En weet je wat we als laatste en misschien wel belangrijkste willen? Een tuin, om er lekker op uit te kunnen! 

Bekijk de video!