Geschenk uit de hemel

Succesverhalen

Geschenk uit de hemel

Het nieuwe jaar was nog maar net begonnen en we kregen al te maken met een lastige dobber: Cindy, een lief oud dametje moest met spoed in de pleeg.

Deze Jack Russel op leeftijd (13) had het niet getroffen: ze werd als zwervertje op straat gevonden. Toen ze bij ons binnen kwam, bleken haar melkklieren vol te zitten met tumoren, zogenaamde mammatumoren. Omdat ze verder heel lief, gezond en vrolijk was, vonden we het de moeite waard om haar een operatie te laten ondergaan waarbij de tumoren werden verwijderd. Eerst aan de ene kant en straks over twee maanden aan de andere kant. Cindy herstelde snel van haar eerste operatie, was vrolijk en opgewekt maar had wel een gigantisch litteken over haar hele buik (bij een mens zou die vergelijkbaar zijn met een wond van zo'n 80cm... ! 😳)

Zij- en wij mét haar - verlangde hartstochtelijk naar iemand die haar lekker wilde vertroetelen. Liefst voor de komende 6 maanden. Het leek dan ook een geschenk uit de hemel toen zich een gezin meldde dat heel veel ervaring heeft met honden met een 'rugzakje'. Het oudere echtpaar beschikt over alle ruimte, tijd en liefde voor onze Cindy. Hun dochter had deze match geregeld en zelf aangeboden om altijd stand by te zijn als er nood aan de man is. Cindy gaat dus een fijn herstel tegemoet!