Het succesverhaal van Bloem en Peter

Op ieder potje past een dekseltje

Hallo mensen! Ik ben Bloem en die andere knapperd is m'n broer Peter. We zijn een muzikaal duo en zingen graag en vol overgave - a capella en niet onverdienstelijk moet ik zeggen. Niet dat ze dat hier op waarde weten te schatten hoor. Want hoe lief ze ook voor ons zijn, van kunst hebben ze echt geen kaas gegeten: ze noemen ons serieus twee lawaaimakers... nou vraag ik je?!

Maar goed, we zijn de kwaadsten niet; dus we houden ons een beetje in. We missen wel af en toe een frisse neus. Oorspronkelijk komen we bij een agrarisch bedrijf met dagbesteding vandaan en daar konden we heerlijk onze gang gaan. Helaas moest het bedrijf sluiten en bleven wij met z'n tweetjes over. Omdat het op dat boerenbedrijf altijd wel druk was, kunnen we wel prima overweg met zo'n beetje alles en iedereen: hond, kat, konijn; zelfs kinderen hahahaha.

Los van onze stembanden, houden ze hier best veel van ons. Ze zeggen dat we lief, nieuwsgierig en ondernemend zijn. Zo ondernemend en nieuwsgierig dat Peter en ik af en toe proberen of we er tussenuit kunnen knijpen... Eigenlijk zijn we best een catch, al zeg ik het zelf. Peter en ik zijn allebei 8 jaar; ik ben kerngezond; bij Peter speelt z'n blaas af en toe een beetje op. Daarom heeft hij een speciaal dieet en voor de gezelligheid eet ik die brokjes gewoon met hem mee. En toch wilde het maar niet lukken met een nieuw thuis...

Maar nu komt het leuke nieuws! Laat er nou ineens een heel aardig stel langs komen. Speciaal voor ons. Met mandje en al. En we mogen met ze mee!!! Ze houden van muziek, hahahaha, maar ze vonden ons vooral heel erg lief. En dat zijn we natuurlijk ook! Dit lieve stel heeft zelfs een tuin! En een kleinkind, ook wel geinig. Plus - ook niet onbelangrijk - ze weten dat we misschien even moeten wennen. Mijnheer heeft zelfs voorgesteld om de eerstkomende twee nachten op de bank te slapen zodat we ons echt thuis voelen. Volgens mij is dit een match made in heaven!! Wij hebben onze Valentijn en Valentina in ieder geval gevonden!

 Meer succesverhalen lezen