All about the girl

David kwam bij DOA terecht omdat haar oude eigenaar niet goed voor haar zorgde (ja, David is een meisje 😁 ). Gelukkig heeft ze een heel goed nieuw baasje gevonden, ze zit helemaal op haar plek! 😍

“We hebben twee maanden lang het hondengedeelte van DOA's website gestalkt, maar David was de eerste en enige hond die we zagen. We waren gelijk verliefd. ❤️Voordat we haar adopteerden wilden we wel zeker zijn of er echt een klik was. Vandaar dat we een aantal keer langs zijn geweest om het haar te wandelen. Na de vierde keer wisten we het superzeker en gingen we overstag."

Alles is vanaf moment 1 goed gegaan. 👍 Ze voelde zich meteen thuis. David is een hele sociale hond, die lief is naar iedereen. We wonen om de hoek bij een dierenwinkel. De eigenaar is gek op David en dat heeft ze maar al te goed door. Als we gaan lopen dan trekt ze ons al er al heen. Ze krijgt dan een snoepje maar vervolgens wil ze niet meer weg. 😅 We moeten haar dan echt optillen. Soms is de winkel dicht en dan staan we daar 10 minuten te wachten totdat ze door heeft dat er geen snoepje komt. Maar David weet een ander adresje waar ze nog toe kan slaan 💡: de fietsenwinkel. Die eigenaar heeft ze net zo om haar pootjes gewonden.

Tijdens het wandelen zegt ze iedereen gedag. Waar ze een open deur ziet, daar loopt ze gewoon naar binnen. 🐾 Gelukkig vindt niemand het erg. Iedereen is gek op haar. Wij vinden het ook wel leuk. Zo leren we de mensen in de buurt een beetje kennen!

Het is een echte knuffelkont. Ze knuffelt met ons elk moment dat ze krijgt en in elke situatie. We zijn eigenlijk constant aan het knuffelen. 😘 We hebben allemaal mooie speeltjes voor haar gekocht, maar daar moet ze niks van hebben. 🤷‍♂️Het meest gek is ze op plastic flessen. Ze heeft net geleerd hoe ze die moet apporteren. Dat vindt ze fantastisch.

Het enige is dat ze heeeeel hard snurkt. 😴Er zitten twee deuren tussen de woonkamer en onze slaapkamer en we kunnen haar nog horen!” 😁